Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

29.01.2022 - 15:46 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Petkim Spor-Tofaş: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Basketbol Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Petkim Spor-Tofaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Petkim Spor, Armand transferiyle daha da güçlendi. İç sahada son olarak Fenerbahçe'yi yenme başarısı göstermişlerdi. Son GS maçında forma giyemeyen Thomas bu maç oynayabilecek... Rakip Tofaş, koç Ahmet Çakı ile son dönem formda, son 5 resmi maçlarını kazandılar. Sakatlığı süren Cruz yine bu maçta oynamayacak. Tofaş ekibi iç sahada daha çok kolladığım, deplasmanlarda ise her zaman şüpheli baktığım ve güvenemediğim bir takım. Petkim'e evinde Armand transferinin etkisiyle daha sıcağım, ilk yarı 5.5 handikap Petkim öneriyorum.

Haberin Devamı

Zürih-Servette: 2.5 Üst

İddaa programının İsviçre Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Zürih-Servette mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %12’si karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Zürih'te maç öncesi takımın en golcü ismi Assan Ceesay maç kadrosunda bulunmuyor. Konuk ekip tarafında ise en skorer oyunculardan Grejohn Kyei kadroya alınmadı. İki ekibin de en etkili hücum silahlarının olmayışı maçın temposuna etki edecektir. Skorerlerin olmayışını da göz önünde bulundurarak ideal tercihin 3.5 alt olduğunu düşünüyorum.

Barnsley-Bournemouth: Maç Sonucu 2

İddaa programının İngiltere Championship bülteninde günün öne çıkan maçı Barnsley-Bournemouth mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi

Şampiyonluk adaylarından Bournemouth’un toparlanma maçı. Barnsley ligin en kötü takımı. Konuk ekip 2 maçtır mağlup oluyor. Toparlanmaları adına fırsat var. Bence başarırlar.