Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

05.02.2023 - 13:16 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Spezia - Napoli: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Spezia - Napoli mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmayı Napoli’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Ligde en yakın rakibine 13 puan fark atan Napoli, öz güvenli oyununa devam ediyor. Spezia, son maçlardaki olumsuz sonuçlar sonrası reaksiyon göstermek zorunda. Çoğunlukla iç sahada rakip alanda daha çok etkili olabilen bir Spezia izliyoruz. Napoli, rehavete kapılmaz ama savunmasında bu tür rakipler karşısında çok disiplinli kalmaz. Spezia’nın oyun yapısını da düşünerek karşılıklı gol var bahsinin öncelikli tercih olması gerektiğini düşünüyorum.

Wolfsburg – Bayern Münih: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Wolfsburg – Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmadan Bayern Münih’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Bu zorlu maç öncesi ortalık biraz kızıştı. Daha önce Bayern Münih'te kısa ve başarısız bir dönem geçiren Wolfsburg teknik direktörü Niko Kovac, Union Berlin'le oynayacakları kupa maçı öncesi, "Eşleşebileceğimiz en zor rakiple eşleştik. Şu an Münih'te oynamak daha kolaydır." dedi. Wolfsburg, Union Berlin'e 2-1 yenildi ve elendi. Bayern Münih ise Mainz'ı 4-0 yenerek tur atladı. Kimmich de maçtan sonra, "Wolfsburg maçını kazanmak zorundayız. Eski teknik direktörümüz bazı açıklamalar yaptı. Neler olacağını göreceğiz." dedi. Kovac, uyuyan devi uyandırmış olabilir. Joao Cancelo'yu kadrosuna katan Bayern Münih, büyük iş başardı. Portekizli futbolcu da henüz ilk maçında asistini yaptı. Zor bir deplasman olsa da Bayern Münih’e güveniyorum.

Inter – AC Milan: Maç Sonucu 1

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Inter – AC Milan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %50’si karşılaşmada Inter’in galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Haberin Devamı

Inter kupada rakibi Atalanta’ya karşı üstün bir oyun oynadı ve 1-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Ligdeki son maçlarında tam 30 şut çektikleri maçta Cremonese deplasmanında 2-1 kazandılar. Ligdeki Empoli mağlubiyetinin yaralarını biraz olsun sarmış oldular. Milan ise durdurulamaz bir düşüşte. Lazio’dan 4 yedikten sonra sahalarında da Sassuolo’dan 5 yediler. Ayrıca Ocak ayında hem kupadan elendiler hem de Süper Kupa’da Inter’e 3-0 yenildiler. Bu duruma nasıl tepki gösterecekleri merak konusu. Ancak tepki gelecekse bu maç onlar için çok uygun. Inter her ne kadar formuyla daha önde olsa da Milan’ın da bu karşılaşmayı boş geçmeyeceğini düşünüyorum. Bu maç için karşılıklı gol var seçimini tercih ediyorum.

Yazarlar