Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

12.03.2023 - 13:07 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Trabzonspor - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Trabzonspor - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %15’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Önce başkanı sonra TD'si istifa eden Trabzonspor, büyük bir bilinmezlikte. Bakasetas ve Trezeguet gibi değerli parçalar da sakat. Ligdeki son 4 maçın 3'ünü kaybettiler, 6. sıraya kadar gerilediler... Son 6 lig maçında yenilgisi olmayan Adana Demirspor'da ise sakatlığını atlatan Onyekuru'nun durumu maç saati netleşecek. Orta sahaya Jorge Morel ve Furkan Soyalp takviyeleri yaptılar. Gökhan Töre takımdan ayrıldı. Gulbrandsen'in de yakın gelecekte Norveç'e dönmesi bekleniyor... Arka arkaya gelen başarısız sonuçlar, Avrupa'ya veda derken Trabzonspor bir anda hedefsiz kaldı. Elde sadece kupa var, ligde üst sıralara tırmanmak kolay olmayacak. Hedefsizlik oyuncuların üzerindeki baskıyı da azaltmıştır. Bundan sonra daha keyifli maçlar izleriz. Adana Demirspor da zaten buna oldukça yatkın bir takım. "Karşılıklı gol" ideal.

Haberin Devamı

Başakşehir – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Başakşehir – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde Gent deplasmanından iyi bir skorla döndü. 1-1’lik beraberlikle tur adına hepimizi umutlandırdı. Ülke puanının büyük önem taşıdığı şu günlerde Başakşehir hafta içi de Gent ile rövanş maçı oynayacak. Elbette 1-1’lik ilk maçın yorgunluğu, rövanş mücadelesinin de kafalarda olacağı bir gerçek. Ligde üçüncülük koltuğu adına kritik bir karşılaşma… Beşiktaş avantajlı gözüküyor. Başakşehir için bana göre Avrupa Kupası daha önemli bir hedef. Siyah beyazlı takımın kazanmasını bekliyorum.

Fulham – Arsenal: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Fulham – Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %54’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Man City takibini sürdürüyor. Dün zor da olsa Palace deplasmanında penaltıyla güldüler. Arsenal geçen hafta Bournemouth önünde ecel terleri döktü, 2-0 geriye düşmesine rağmen resmen son saniye golüyle 3-2 kazandı. Hafta içinde Sporting deplasmanındaydı ve 2-2'lik skorla döndü. Jesus'un uzun süredir sakat olmasının ardından Trossard ve Nketiah'ın da sakatlık durumlarının belirsizliği hücum hattında sıkıntı yaratıyor. Dikkat çekici nokta çok gol yemeye başlamaları. Fulham ligin istikrarlı takımlarından. Uzun aradan sonra geçen hafta keyifli maçta Brentford'a deplasmanda 3-2 kaybettiler. Keyifli geçmeye aday maç. İlk yarı +7 korner düşünülebilir. İlk yarıda karşılıklı gol de düşünülmeli. 2-3....