Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

02.07.2023 - 12:05 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Norrköping – IK Start: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Norrköping – IK Start mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmayı IK Start’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tercihi

Son şampiyon Hacken lige kötü başladı fakat milli aradan önce takım olarak toparlandı ve üst sıralara tırmandı. Yeni gelen transferler milli arada çok daha iyi kaynaştı ve daha iyi performanslar bekliyorum. Norrköping ise aradan önce kötüydü ve toparlanmış olsa bile Hacken bu maçı kazanacaktır.

Fransa U21 – Ukrayna U21: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’U21 Avrupa Şampiyonası, Elemeler’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fransa U21 – Ukrayna U21 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %38’i karşılaşmadan Fransa U21’in galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Cihan Dişli’nin Tercihi

Turnuva öncesi yaşanan bazı sorunlara rağmen Fransa, son 15 maçtan sadece birini kaybetti. Fransız gençler çok iyi prova edilmiş ve özgüvenleri çok yüksek. Diğer taraftan Ukrayna’nın İspanya’ya karşı uyguladığı planı uygulayacağını düşünüyorum. Boşlukları hızlı bir şekilde kapatıp, defansın arkasına atılan toplarla gol bulmaya çalışacaklar. Bu sene oynadıkları 7 maçın hepsinde gol atmasını bildiler. Elbette Fransa’nın yarı finale çıkma ihtimali yüksek fakat Ukraynalı gençler rakiplerinin tadını kaçırmak için ellerinden geleni yapacaktır. Karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

Paranaense – Palmeiras SP: Maç Sonucu 1 ve 2

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Paranaense – Palmeiras SP mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada Paranaense’nin galip geleceğini düşünürken, üyelerin %19’u ise karşılaşmada Palmeiras’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Haftanın en çekişmeli maçlarından biri olmaya aday. A.Paranaense, Corinthians’ı yenerek evindeki iyi gidişatını sürdürdü. Evlerinde oynadıkları 6 maçın 5’ini kazandılar. Palmeiras ise arka arkaya gelen 2 mağlubiyetle vites düşürdü. Yine de ligin iyi takımları arasındalar. Toparlanmak adına onlar için kritik bir mücadele olacak. Taraf tahmini zor olan karşılaşmada iki takımın da oyun yapıları bağlı olarak 2-3 gol aralığını ideal seçim olarak görüyorum.

Haberin Devamı