Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

06.08.2023 - 12:57 | Son Güncellenme:

Misli'de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Manchester City – Arsenal: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester CityArsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi

Hazırlık maçlarında farklı rotasyonlar deneyen Manchester City henüz kendi oyununu göstermedi. Yaz transfer döneminde de sadece Kovacic ve Gvardiol transferlerini gerçekleştirirken takımın kaptanı İlkay Gündoğan’ı ve Pep Guardiola’nın en önemli silahlarından biri Riyad Mahrez’i kaybetti. Gvardiol’ın bu maçta olmayacağını da söylemek lazım. Arsenal ise yaz transfer dönemini en hareketli geçiren takımlardan biriydi. Havertz, Rice ve Timber ile kadrolarını daha da güçlendirdi. Gabriel Jesus ise sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. İki takımın da çok güçlü bir oyuna ve kadroya sahip olduğunu biliyoruz fakat bu denli önemli bir maçta çok fazla gol beklemiyorum. Toplam gol aralığı 2-3 en mantıklı seçenek olacaktır.

Haberin Devamı

Anderlecht – Antwerp: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Anderlecht – Antwerp mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmanın 2.5 üst olabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi

Belçika Süper Kupası'nı Mechelen'e kaptıran Mark van Bommel yönetimindeki Antwerp, yeni sezona evinde Cercle Brugge galibiyetiyle başladı. Gençlerle tecrübelilerin karışımı iyi bir takım oldular. Derbi maçta Anderlecht'e konuk olacaklar. Ev sahibi takım ligin ilk maçında US Gilloise'ya 2-0 mağlup oldu. Sezon başında beklenen takviyeleri yapamadılar. Derli toplu oynayan ve birlikte oynama alışkanlıkları olan Antwerp'e karşı işleri zor. Konuk ekipte, eski Fenerbahçeli Janssen gibi deneyimli bir hücum silahı olduğunu hatırlatmak gerek. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlar golsüz eşitlikle sona ermişti. Bu kez Antwerp bana göre daha ağır basıyor. İlk golü konuk ekip atar.

Leicester City – Coventry: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Leicester City – Coventry mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi

Geçen sezon takım kötü giderken TD Brendon Rodgers’ı göndermekte geç kalan Tilkiler tabiri yerindeyse bağıra bağıra Premier Lig'e veda etti ve yaz döneminde James Maddison ile Harvey Barnes’ı paraya çevirdi. Zirve ligde geçen ve içine bir de mucizevi şampiyonluk sıkışan PL macerası bitti. Takımın başına Pep Guardiola’nın yardımcılarından İtalyan TD Enzo Maresca geçti. Rakip Coventry City ise playoff finalinde Luton Town’a kaybedip Premier Lig’e dönme şansını ucundan kaçırdı. Yaz döneminde golcüsü Gyokeres’i Sporting Lisbon’a satan konuk ekip Antalyasporlu Hadji Wright transferini bu maça yetiştirmeye çalışıyor. Transfere €35m’a yakın para harcayan ve kadrosuna Harry Winks, Conor Coady, Mavididi gibi isimleri katan Tilkiler Asya turunda Liverpool’a 4-0 kaybetti ve henüz hazır değil. Daha oturmuş bir takım olan Coventry City’nin bu maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. 90 dakika sonunda az gollü beraberlik kokusu var bu maçta.

Haberin Devamı

Yazarlar