Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

08.08.2023 - 12:18 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

O. Ljubljana - Galatasaray: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından O. Ljubljana - Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %34’ü karşılaşmayı temsilcimizin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Deplasman 1.5 Üst

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Galatasaray, Ljubljana'ya konuk olacak. Maçtan birkaç gün öncesine kadar Slovenya'da ciddi bir yağış durumu söz konusu olmuştu. Maç saatinde havanın normale dönmesi bekleniyor. Ev sahibi takım geçtiğimiz sezon Albert Riera yönetiminde ligi şampiyon bitirmişti. Bu sezona ise Joao Henriques ile başladılar. Sloven Ligi başlayalı 2 hafta oldu. Ljubljana 1 yenilgi, 1 galibiyet aldı. Galatasaray ise geçtiğimiz hafta Zalgiris'i evinde 1-0'la geçerken net bir santrfor eksikliğini hissetti. Mauro Icardi, UEFA'ya verilen listede yer alıyor. Ancak ilk 11 veya 90 dakika oynamasını beklemiyorum. Teknik direktör Okan Buruk'un bu maça Bakambu ile başlamasını bekliyorum. Torreira'nın da sahada olması şaşırtıcı olmaz. Ljubljana, Ludogorets engelini zorlanarak aştı. Galatasaray karşısında öncelikleri kaybetmemek olacak. Sarı-Kırmızılılar'dan bu kez daha diri bir oyun bekliyorum. En az iki gol atarlar.

Haberin Devamı

PSV - Sturm Graz: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından PSV - Sturm Graz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü karşılaşmayı ev sahibi ekibin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Ruud van Nistelrooy'un ayrılığı sonrası PSV, daha önce Ajax ile önemli işler yapan Peter Bosz'a emanet. Hollanda Süper Kupası'nda Feyenoord'u 1-0 yenerek sezona moralli başladılar. Sturm Graz ise Avusturya Ligi'ne 3-0'lık Austria Wien ve 2-0'lık LASK Linz galibiyetleriyle başladı. Kupada da Klagenfurt'u 7-2 yenmişlerdi. Galatasaray ile oynayıp 2-0 kazandığı maç da dahil olmak üzere hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldılar. Özellikle ofansif olarak PSV'yi zorlayabilirler. Burada Avusturya temsilcisinden gol bekliyorum. PSV'nin de iç sahada turu geçebilecek bir sonuç almak için agresif olmasını bekliyorum. Karşılıklı gol atılır.

Haberin Devamı

Kopenhag - Sparta Prag: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Kopenhag - Sparta Prag mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u Kopenhag galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: 2.5 Üst

Bu sezona güzel bir giriş yapan Kopenhag başarılı çıkışına devam ediyor. Özellikle ligde oynadıkları 3 maçta rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayıp sahadan galibiyetlerle ayrıldı. Ayrıca şampiyonlar ligi ikinci ön eleme turundan giriş yapan ev sahibi ekip eşleştiği İzlanda ekibi Breidablik karşısında 2 maçını kazanarak toplamda 8 golle turu geçmeyi başardı. Danimarka temsilcisi bu ilk karşılaşmada taraftarı önünde baskılı bir futbolla maça başlayıp tur avantajını koruyabilmek adına maçı kazanmak isteyeceklerdir. Sparta Prag ise iki kulvarda yoluna emin adımlarla ilerlemek adına tecrübeli ve kaliteli bir kadro kurdu. Özellikle Çekya ligine güzel giriş yapan konuk ekip oynadıkları 3 maçta rakiplerine

Haberin Devamı

karşı sahadan galibiyetlerle ayrıldı. Bu turdan giriş yapacak olan konuk ekip mutlaka tur şansını evine bırakabilmek adına tempolu bir giriş yapmalarını bekliyorum. Bu karşılaşmada hücum yönü yüksek iki ekip kazanmak adına tempolu bir performans sergileyerek 2.5 Gol Üstü barajını aşarlar.

Yazarlar