Turkish Airlines Euroleague Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi

Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi

06.05.2022 - 11:54 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları Euroleague'de geçtiğimiz günlerde Olympiakos - Monaco maçında sürpriz bir isim ortaya çıktı. Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, Yunan yönetmen Yorgos Olympiakos'a destek verdi.

Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi

THY Euroleague çeyrek finalinde Yunanistan ekibi Olympiakos, Fransız temsilcisi Monaco'yu 94-88 mağlup ederek Final Four'a yükseldi. Olympiakos böylece Anadolu Efes'in rakibi oldu.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Efes'in rakibi olduğu maçta Olympiakos'un maçında sürpriz bir konuk vardı.  Emma Stone, Çarşamba günü ünlü Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos ile Pire'deki Barış ve Dostluk Stadyumu'nda Olympiakos ile Monaco maçını izledi.

Olympiakos maskesiyle maçı takip eden Emma Stone, ev sahibinin tüm sayılarını heyecanla alkışlayarak harika zaman geçirdi.  Emma'yı tribünde görenler 'Akademi Ödüllü oyuncunun gelişi Olympiakos'a uğurlu geldi' yorumları yaptı. Maçı 94-88 kazanarak Final Four'a kaldı ve temsilcimiz Anadolu Efes'in rakibi oldu. 

Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi

Güzel oyuncu Emma Stone'nun birlikte maç izlediği ünlü yönetmen Yorgos Lanthimos, babası Yunanistan'da milli formayı giyen eski bir profesyonel basketbolcu olduğu için büyük bir basketbol hayranı olarak biliniyor.

Haberin Devamı

Emma Stone, maçı tribünden izleyen tek ünlü değildi. NBA ve Brooklyn Nets yıldızı Kevin Durant, Monaco için oynayan yakın arkadaşı Mike James'i desteklemek için maçı tribünden takip eden bir diğer ünlü isimdi. NBA ekibi Brooklyn Nets'in yıldızı Kevin Durant, dev ekrana geldiği anda Yunan taraftarlarca ıslıklandı.

Güzel oyuncu Emma Stone, Euroleague maçında görüntlendi

Olympiacos, 19 Mayıs'ta Final Four'da Anadolu Efes ile karşılaşacak. Koç Giorgos Bartzokas ve öğrencileri, Real Madrid ve Barcelona'nın da yer aldığı Final Four'da dördüncü Avrupa şampiyonluğunu elde etmek için mücadele edecek.

 

Yazarlar