Giresunspor Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! GZT Giresunspor, Muhammed Gümüşkaya'yı açıkladı

Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! GZT Giresunspor, Muhammed Gümüşkaya'yı açıkladı

05.02.2022 - 13:53 | Son Güncellenme:

GZT Giresunspor, Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu gelişme kulübün sosyal medya hesabından duyuruldu. Öte yandan Fenerbahçe, Fatih Yiğit Şanlıtürk’ün öncelikli geri alma hakkı kulüpte olmak üzere bonservisiyle Ümraniyespor’a transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçede iki ayrılık birden GZT Giresunspor, Muhammed Gümüşkayayı açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, Fenerbahçe'den Muhammed Gümüşkaya'yı kiralık olarak renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Giresunspor'umuz Fenerbahçe Spor Kulübünden orta saha oyuncusu Muhammed Gümüşkaya'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak armalı forma ile başarılar diliyoruz" denildi.

ŞANLITÜRK ÜMRANİYESPOR'DA
Spor Toto 1'inci Lig ekibi Bereket Sigorta Ümraniyespor, Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Fatih Yiğit Şanlıtürk'ü kadrosuna kattı.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu mücadelesinde Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'ye karşı forma giyen ve 1 de gol atan genç oyuncu, Avrupa Ligi'nde de Olimpiakos'a karşı da forma şansı buldu. Erol Bulut döneminde de sarı lacivertli formayı terleten iki yönlü orta saha oyuncusu Ümraniyespor'a 2.5 yıllık imza attı. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

"Futbol Akademimizden yetişen, A Takımda da forma giyme şansına erişen genç oyuncularımızdan Fatih Yiğit Şanlıtürk öncelikli geri alma hakkı kulübümüzde olmak üzere bonservisiyle Ümraniyespor’a transfer olmuştur."

Fenerbahçede iki ayrılık birden GZT Giresunspor, Muhammed Gümüşkayayı açıkladı

2.5 YILLIK İMZA
Ümraniyespor, Fenerbahçe'den Fatih Yiğit Şanlıtürk ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.