İngiltere Premier Lig Haaland'dan Guardiola itirafı: Harika bir meydan okuma oldu

Haaland'dan Guardiola itirafı: Harika bir meydan okuma oldu

02.09.2023 - 18:37 | Son Güncellenme:

UEFA tarafından yılın en iyi erkek oyuncusu seçilen Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hedeflerine değinen yıldız futbolcu Pep Guardiola hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Haalanddan Guardiola itirafı: Harika bir meydan okuma oldu

Geçtiğimiz sezon Manchester City formasıyla adeta harikalar yaratan ve UEFA yılın en iyileri ödüllerinde yılın en iyi erkek futbolcusu seçilen Erling Haaland, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Henüz 22 yaşında olan ve rekorları altüst eden Norveçli süperstar şunları söyledi:

"Gol atabilme yeteneğim, sanırım çocukluğumdan geliyor. Futbol maçlarını izlediğimde ve gol kutlamalarını gördüğümde kendi kendime, ‘Bunu ben de yaşamak isterim’ diyordum."

Haalanddan Guardiola itirafı: Harika bir meydan okuma oldu

'BENİ EN ÇOK ZORLAYAN GUARDİOLA'

“Ayrıca forvet olduktan sonra gol atmak benim için doğal bir durum haline geldi. Ancak bunun olmasının en önemli nedeni, çok çalışmam, oyunun ve her şeyi daha iyi anlamamla ilgili. Manchester City’de ise beni en çok zorlayan Pep Guardiola olmuş olabilir (Gülerek).

Çok talepkar bir teknik adam. City benden önce bir forvetle oynamıyordu. Benim için harika bir meydan okuma oldu ve herkese, City’nin bir forvetle daha iyi olduğunu gösterme şansı yakaladım.”"

Haberin Devamı

'GELİŞMEYE DEVAM EDİYORUM'

"Kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Sadece 22 yaşındayım ve daha fazla gelişebilirim. Pep ve teknik ekip, her anlamda çok iyi iş çıkartıyorlar. Oyunuma farklı şeyler katmaya devam edeceğim.”

Haalanddan Guardiola itirafı: Harika bir meydan okuma oldu

'AMACIM ELEŞTİRLERİN YANLIŞ OLDUĞUNU KANITLAMAKTI'

“Elbette bazı insanlar, ‘Haaland yanlış kulübü seçti, bunu başarabilecek mi?’ diye konuşmaya başladılar. Benim amacım tüm bu eleştirilerin yanlış olduğunu kanıtlamaktı ve samimi olmak gerekirse, bunu başardığımı düşünüyorum.

'MÜMKÜN DEĞİL'

“Geçen sezon City ile üçleme yaptık. Ancak bunu ülkem Norveç’le başarmam çok zor. Açıkçası dürüst olmam gerekirse bu mümkün değil. Elbette Milli Takım’la bir şeyler başarmak istiyorum. Umarım bu olur. Avrupa Şampiyonası ya da Dünya Kupası finallerinde oynayabilmek, benim için büyük bir hedef. Bunun için elimden geleni yapacağım.”

Yazarlar