Almanya Bundesliga Haaland'sız Borussia Dortmund'da 3 puanı Hummels getirdi!

Haaland'sız Borussia Dortmund'da 3 puanı Hummels getirdi!

31.10.2020 - 23:44 | Son Güncellenme:

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde Borussia Dortmund deplasmanda Arminia Bielefeld'i 2-0 yendi. Sarı-siyahlıların gollerini 53. ve 71. dakikalarda Mats Hummels kaydetti. 

Haalandsız Borussia Dortmundda 3 puanı Hummels getirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Leipzig, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'a 1-0 yenildi

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu’nda yer alan Leipzig, Bundesliga’nın 6. haftasında Borussia Park'ta Borussia Mönchengladbach'a konuk oldu. 

Ev sahibi ekip 60. dakikada Hannes Wolf’un attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. 

Böylelikle bu sezon ligdeki ilk yenilgisini alan Leipzig 13 puanla, 15'er puanı bulunan Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un ardından 3. sıraya geriledi. 

Borussia Mönchengladbach ise puanını 11'e çıkardı.

Bayern Münih ve Borussia Dortmund deplasmanda kazandı
Bayern Münih, Bundesliga’nın 6. haftasında Rhein Energie Stadı'nda Köln'e konuk oldu. 

Bavyera ekibi 13. dakikada Thomas Müller (penaltıdan) ve 45+1. dakikada Serge Gnabry'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 

Haberin Devamı

Çekişmeli geçen ikinci yarıda Köln'ün 82. dakikada Dominick Drexler ile bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazandı.

Bayern Münih galibiyet sayısını 5'e, puanını da 15’e çıkardı. Bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan Köln, 2 puanda kaldı. 

Borussia Dortmunda da deplasmanda Arminia Bielefeld'i 2-0 yendi. Sarı-siyahlıların gollerini 53. ve 71. dakikalarda Mats Hummels kaydetti. 

Borussia Dortmund, puanını 15'e çıkarırken, Arminia Bielefeld'in 4 puanı bulunuyor. 

Bundesliga'da bugün oynanan diğer karşılaşmalarda Augsburg sahasında Mainz 05'i 3-1 mağlup ederken Eintracht Frankfurt sahasında Werder Bremen ile 1-1 berabere kaldı.

 

Yazarlar