İtalya Serie A Hakan Çalhanoğlu: Kendim olmak istiyorum!

Hakan Çalhanoğlu: Kendim olmak istiyorum!

01.05.2024 - 18:26 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı ve Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Hakan Çalhanoğlu: Kendim olmak istiyorum

Inter formasıyla Serie A'daki ilk şampiyonluğunu kazanan Hakan Çalhanoğlu suskunluğunu bozdu. Inter'de son dönemde defansif orta saha olarak görev almasına dair konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Herkes benim 10 numara pozisyonunda oynadığımı biliyor. Her şey Marcelo Brozovic'in sakatlanmasıyla başladı. Simone Inzaghi beni onun bölgesine çekti. İlk maçımı Barcelona'ya karşı oynadım ve 1-0 kazandık. Golü de ben atmıştım. Şimdiki pozisyonumda kendimi rahat hissediyorum. Ayrıca bu pozisyonda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

"İdollerin kim" sorusuna Hakan Çalhanoğlu, "Elbette idollerim var. Benim gibi savunmaya yakın oynamasa da Pirlo'yu çok izledim. Gerrard, Xabi Alonso, Lampard gibi oyunculardan çok fazla ilham aldığımı düşünüyorum. Her oyuncudan bir şeyler almak istesem de kendim olmak istiyorum" cevabını vedi.

Saha içindeki yeni rolünde kimseden etkilenmediğini belirtan Hakan Çalhanoğlu, "Kimseden ilham almadım. Bu mevkiyle ilgili her şeyi kendim öğrendim" açıklamasını yaptı.