Galatasaray Hakim Ziyech'ten özür diledi! Tatsız bir görüşme yaptığını söylemişti

Hakim Ziyech'ten özür diledi! Tatsız bir görüşme yaptığını söylemişti

10.12.2023 - 19:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech, son zamanlarda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde İnfluencer Fati Jamali, sosyal medyada yaptığı bir canlı yayında Hakim Ziyech ile İstanbul'da tatsız bir görüşme yaptığını söylemişti. Ünlü isim, bu sözlerinin ardından Ziyech'ten özür diledi.

Hakim Ziyechten özür diledi Tatsız bir görüşme yaptığını söylemişti

Sosyal medyada 5.8 milyon takipçisi olan ünlü İnfluencer Fati Jamali, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech hakkında söylediği sözlerden sonra özür diledi.

Haberin Devamı

TATSIZ BİR GÖRÜŞME YAPTIĞINI SÖYLEMİŞTİ

İnfluencer Fati Jamali, yaptığı bir canlı yayında Hakim Ziyech ile İstanbul'da tatsız bir görüşme yaptığını söylemişti. Bir gezi için İstanbul'a gittiğini söyleyen Jamali, Ziyech ile görüşmesinde Faslı futbolcunun umursamaz tavrı ile karşılaştığını iddia etmişti.

ZIYECH PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Bu açıklamanın ardından Ziyech, sosyal medyadan bir paylaşım yapmıştı. Faslı futbolcu, Amerikan futbolu koçu Deion Luwynn Sander'ın kısa bir videosunu paylaşmıştı. Ziyech'in paylaşımında ise, "Hakkımdaki düşüncelerini önemsediğimi nereden çıkardın? Senin benim hakkımdaki görüşün, benim kendim hakkımdaki görüşümle hiçbir şekilde örtüşmüyor. Beni siz yaratmadınız, bu yüzden beni asla kıramazsınız. Beni yaratan Tanrı'dır. Bu yüzden benim için yapabileceğin hiçbir şey yok" sözleri yer almıştı.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİ!

Hakim Ziyech'in bu paylaşımına kısa sürede binlerce destek mesajları gelirken, Jamali bu hikayesini anlattığı için pişman olduğunu söyledi ve Ziyech'ten özür diledi.