Diğer Halkbank'ın Viyana gururu!

Halkbank'ın Viyana gururu!

19.06.2014 - 11:31 | Son Güncellenme:

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, 27-28 Haziran'da Viyana'da yapılacak CEV Şampiyonlar Ligi galası, kura çekimi ve seminerine gururla katılacaklarını söyledi.

Halkbankın Viyana gururu

Başkan Süleymanoğlu, Viyana'daki toplantıda sezonu üç kupa ile kapatan bir takım olarak yer alacaklarını hatırlatarak, "Bilindiği gibi, elde ettiğimiz sportif başarının yanı sıra, Şampiyonlar Ligi Final-Four organizasyonunu da başarıyla yaptık. Bizim organize ettiğimiz organizasyon CEV Yönetimi tarafından takdir görmüş, yaptığımız işlerin ders materyali olarak kullanılması için izin istenmişti. Bundan sonraki dörtlü final organizasyonlarına ışık tutacağımız, imza atacağımız için de ayrıca gururluyuz" dedi.

Haberin Devamı

TRANSFER HAREKATI SÜRÜYOR

Öte yandan, yeni takım oluşturma çalışmalarının da sürdüğünü dile getiren Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Yeni sezona yeni bir takımla gireceğiz. Bu sözlerimizden takımın tamamen değişeceği anlamı çıkmasın. İşin doğası gereği takımdan ayrılanlar olacağı gibi, kadromuza yeni yüzler de katılacaktır. Yaptığımız yapılanma planı dahilinde sağlam adımlar atıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.