Diğer Halkbank'ta şampiyonluk coşkusu!

Halkbank'ta şampiyonluk coşkusu!

25.04.2016 - 11:27 | Son Güncellenme:

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Emeğimizin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ligi lider bitirdik ardından play-off maçlarında da güzel bir oyunla şampiyon olduk." dedi.

Halkbankta şampiyonluk coşkusu

Süleymanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 7. şampiyonluğa ulaşarak en fazla şampiyon olan takım unvanına sahip olduklarını söyledi.

Haberin Devamı


Sezon boyunca çok sakatlık yaşadıklarını ifade eden Süleymanoğlu, "Çok çalıştık çok sıkıntılar çektik. Sezon boyunca sakatlıklar yaşadık ben de dahil olmak üzere ama bunları atlatarak bugün burada bu kupayı kaldırdık." diye konuştu.

- "Bu şampiyonluğu aziz şehitlerimize ve ailelerine armağan ediyoruz"

Türkiye'nin terör olaylarının üstesinden geleceğine inandıklarını vurgulayan Süleymanoğlu, "Bu şampiyonluk kupasını aziz şehitlerimize ve ailelerine armağan ediyoruz. Onlar mekanlarında rahat uyusunlar. Onlar bizim için her şeyi yaptılar biz onlar için her şeyi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

- "Bizim yaptığımız dereceleri Türkiye'de yapan başka bir takım yok"

Halkbank'ın hedefinin her zaman birincilik olduğunu bu yıl Avrupa Kupaları'nda çıtayı yükselmek istediklerini dile getiren Süleymanoğlu şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Takım olmak çok önemli, engelli kazasız geçen ekip şampiyon oluyor. Biz ekip olarak başarılı bir sezon yaşadık. Emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bizi bu göreve layık görenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Halkbank'ın hedefi her zaman birinciliktir. Biz hiçbir zaman ikincilik için oynamadık. Şampiyonluk dışında hiçbir durum bizi memnun etmiyor. Avrupa'da da kendimizi geliştirmemiz lazım. Derecelerimiz çok iyi. Bizim yaptığımız dereceleri Türkiye'de yapan başka bir takım yok. Bizim bu başarıyı yukarıya çıkarmamız lazım. İnşallah bu sene bunu başarmak istiyoruz."