Diğer Halter Federasyonu: Tüm sportif faaliyetler durduruldu

Halter Federasyonu: Tüm sportif faaliyetler durduruldu

06.02.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Halter Federasyonu, deprem nedeniyle ulusal veya uluslararası tüm spor faaliyetlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Halter Federasyonu: Tüm sportif faaliyetler durduruldu

Halter Federasyonu, Türkiye'de birçok il ve ilçeyi etkileyen deprem nedeniyle ulusal veya uluslararası tüm spor faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Halter Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama: "Türkiye'nin 4 bölgesiyle birçok il ve ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ülkemizde yapılacak Ulusal veya Uluslararası tüm spor faaliyetleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından durdurulmuştur."

HENTBOL MAÇLARI DA ERTELENDİ

Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında spor faaliyetleri ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Hentbol liglerinde bu hafta içi yapılacak karşılaşmalar da bu kapsamda ileri bir tarihe ertelenmiştir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı dileriz" denildi.