Fenerbahçe Haluk Canatar: "Fenerbahçe Muriqi'yi istiyor"

Haluk Canatar: "Fenerbahçe Muriqi'yi istiyor"

10.05.2019 - 19:51 | Son Güncellenme:

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ve menajer Haluk Canatar, Vedat Muriqi'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haluk Canatar: Fenerbahçe Muriqiyi istiyor

Vedat Muriqi'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal TRT Spor'a canlı yayında bağlanarak açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

"Resmi teklif gelmedi"

"Fenerbahçe'den Vedat Muriqi için resmi teklif gelmedi. İstediklerine dair bilgimiz yok. İstelrerse Vedat Muriqi bizim yavrumuz, bizim çocuğumuz. Vedat'ın lehine bir şey olura ve o da isterse orta yolu buluruz diye düşünüyorum"

"Galatasaray primini soyunma odasında açıklayacağım"

"Bizim hedefimiz yukarıya oynamak. Galatasaray maçı primini yarın soyunma odasında açıklayacağım. Bizim düşüncemiz yukarıya oynamak. Ekonomik gücümüzü o şekilde ayarlayacağız. Kuracağımız takımın yukarılarda oynaması için çalışacağız. Ligin ikinci yarısındaki kurduğumuz takım yukarılarda oynamış bir takım. Bizim hedefimiz Avrupa. Galatasaray'ı yenersek Avrupa'ya gideriz zaten. Evelallah da yeneceğiz. Allah nasip eder inşallah."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe yöneticileri Muriqi'yi istiyor"

Programa bağlanan Vedat Muriqi'in menajeri Haluk Canatar ise "Fenerbahçe yöneticileri Vedat Muriqi'yi yeni sezonda düşündüklerini söyledi, bu birkaç haftalık bir olay. Başkanlar bir araya gelip görüşecekler" ifadelerini kullandı.