Futbol Hasselbaink: "Türkiye'de çalışabilirim"

Hasselbaink: "Türkiye'de çalışabilirim"

24.03.2014 - 15:30 | Son Güncellenme:

Hollanda'nın efsanevi futbolcularından Jimmy Floyd Hasselbaink, Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Kayserispor maçını izlemek için Türkiye'deydi. Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirten Hollandalı deknik direktör, Süper Lig'de takım çalıştırabileceğini de söyledi.

Hasselbaink: Türkiyede çalışabilirim

Galatasaray-Kayserispor maçını izlemek için Türkiye'ye geldiğini söyleyen Hasselbaink, "Bence Türk futbolu büyük bir çıkışta, teknik olarak çok iyi durumda ama organizasyon açısından biraz daha gelişmesi lazım" dedi.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE LİGİNİ ÇOK SEVİYORUM"

Hasselbaink, Türkiye'de bir takım çalıştırmak ister misiniz? sorusuna, "Geleceğe dönük planları olan bir takım olursa tabii ki Türkiye'de bir takım çalıştırmak isterim. Futbolu yükselişte olan bir ülke ve Türkiye ligini çok seviyorum" şeklinde konuştu.

"SNEIJDER YETENEKLİ AMA..."

"Sneijder inanılmaz yetenekli bir oyuncu" diyen Hollandalı yıldız, "Onu hangi pozisyonda oynattığınız çok önemli. Benim düşünceme göre bir futbolcu en iyi hangi mevkide oynuyorsa, onu orada kullanmalısınız. Chelsea maçından önce Drogba'nın üzerinde psikolojik bir baskı uygulandı. Onun daha iyi oynamasını istiyorsanız, Sneijder'i Drogba'nın arkasına koyup, kanatlardan hızlı çıkarak, yükünü hafifletmiş ve ona geniş alan yaratmış olursunuz" dedi.

Haberin Devamı

"ARDA FAVORİ OYUNCUM"

Türk Milli Takımı'nın ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan'dan da övgüyle bahseden Hasselbaink, "Arda Turan benim şu anda en favori oyuncularımdan biri. Atletico Madrid'de çok başarılı olduğunu düşünüyorum ve bence kulübü onu daha fazla elinde tutamayacak" ifadelerini kullandı.

(NTVSPOR)

Yazarlar