Karagümrükspor Hazırlık maçında rakibine saldırmıştı! Salih Dursun'un cezası belli oldu

Hazırlık maçında rakibine saldırmıştı! Salih Dursun'un cezası belli oldu

14.09.2023 - 19:10 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasındaki özel maçta rakibine saldıran Salih Dursun'un cezasını açıkladı.

Hazırlık maçında rakibine saldırmıştı Salih Dursunun cezası belli oldu

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, milli arada basına kapalı oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelmişti. İki takım arasındaki karşılaşma siyah-beyazlıların 2-0'lık galibiyetiyle sona ermişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta fileleri Rachid Ghezzal ile Ante Rebic havalandırmıştı. Müsabakanın ardından TFF'den yapılan açıklama dikkat çekmişti. Fatih Karagümrük futbolcusu Salih Dursun'un PFDK'ya sevk edildiği açıklanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 12.09.2023 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler belli oldu. Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük futbolcusu Salih Dursun'un 10 Eylül tarihinde Beşiktaş ile oynanan özel maçtaki saldırısı nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi."

YAŞANANLAR ORTAYA ÇIKMIŞTI

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasındaki özel maçta Salih Dursun'un karıştığı olayın ayrıntıları daha sonra ortaya çıkmıştı. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş-Fatih Karagümrük hazırlık maçında Salih Dursun, bir pozisyon sırasında topa sert müdahalede bulunan Emirhan Delibaş'a fiziksel bir hareketle karşılık verdi.

Haberin Devamı

MEN CEZASI

Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında rakibine yönelik şiddetli harekette bulunan Salih Dursun'un cezası belli oldu. PFDK, Salih Dursun'a 2 resmi maçtan men ve 26 bin TL para cezası verdi. PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Kulübü sporcusu SALİH DURSUN’un, 10.09.2023 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.–VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK Özel Müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."