Dünyadan Futbol Hertha Berlin maçında devre arası yapılmadı!

Hertha Berlin maçında devre arası yapılmadı!

16.02.2024 - 23:25 | Son Güncellenme:

Bundesliga 2'nin 22'nci haftasında Hertha Berlin, Magdeburg'u 3-2 mağlup etti. Maçın hakemi Florian Exner, ilk yarının bitiş düdüğü sonrası soyunma odasına gitmeden sahaları değiştirdi.

Hertha Berlin maçında devre arası yapılmadı

Hertha Berlin, Bundesliga 2'nin 22'nci haftasında Magdeburg ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada Florian Exner düdük çaldı. Zorlu mücadele Hertha Berlin'in 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

Hertha Berlin'in gollerini 33 ve 59'uncu dakikalarda Reese ile 39'uncu dakikada Dardai kaydetti. Magdeburg'da fileleri 22'nci dakikada Barış Atik ve 51'inci dakikada Müller havalandırdı. Konuk takımda forma giyen Hugonet, 37'nci dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bu sonucun ardından Hertha Berlin puanını 32'ye yükseltti. Magdeburg ise 27 puanda kaldı.

SOYUNMA ODASINA GİDİLMEDİ

Karşılaşmanın 45'inci dakikasında sahaya atılan tenis topları nedeniyle oyun bir süre durdu. Maçın hakemi Florian Exner, futbolcuları uzun süre kenarda bekletti. Bu sırada sahada temizlik yapıldı ve maç yeniden başladı. 6 dakikalık ilk yarının uzatma süresi oynandıktan sonra Florian Exner ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı. Florian Exner'in ilk yarıyı bitirmesi sonrası futbolcular soyunma odasına gitmedi ve saha değiştirdi.

Haberin Devamı

Florian Exner'in bu kararı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yazarlar