Dünyadan Futbol Hull City'de Allahyar Sayyadmanesh ile yollar ayrılıyor! Resmen açıkladı

Hull City'de Allahyar Sayyadmanesh ile yollar ayrılıyor! Resmen açıkladı

15.01.2024 - 18:02 | Son Güncellenme:

Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyen Allahyar Sayyadmanesh'in ara transfer döneminde takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Hull Cityde Allahyar Sayyadmanesh ile yollar ayrılıyor Resmen açıkladı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de sıcak bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Championship ekibinde bu sezon şans bulmakta zorlanan Allahyar Sayyadmanesh ile yolların ayrılacağı aktarıldıç

Haberin Devamı

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior açıklamasında, "Kiralık olarak gitmeye çok yakın. Bir kulüple kiralık anlaşması yaptık. Bence kendine güvenini yeniden kazanması, düzenli oynaması ve düzenli futbola ihtiyacı var" dedi.

Allahyar Sayyadmanesh'in yerine transfer yapacaklarını belirten Liam Rosenior, "Transfer döneminde onun pozisyonu için bazı çalışmalar yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

22 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Hull City'de 6 maça çıktı. Allahyar Sayyadmanesh bu müsabakalarda toplam 135 dakika sahada kaldı.

İranlı futbolcunun, Hull City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Allahyar Sayyadmanesh'in güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

4.5 MİLYON EUROYA İMZA ATMIŞTI

Haberin Devamı

Padideh altyapısında futbola başlayan Allahyar Sayyadmanesh daha sonra Saipa FC ile Esteghlal formaları da giydi. Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonunda bonservisini aldığı genç futbolcu; İstanbulspor ve Zorya Lugansk'ta kiralık olarak oynadı. Hull City, 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 500 bin euro karşılığında Allahyar Sayyadmanesh'i renklerine bağladı.

Allahyar Sayyadmanesh'in bir sonraki satışından Fenerbahçe yüzde 50 pay alacak.

Yazarlar