Dünyadan Futbol Hull City'de Liam Rosenior'dan Bora Aydınlık cevabı! 'Baskı yaratmak istemiyorum'

Hull City'de Liam Rosenior'dan Bora Aydınlık cevabı! 'Baskı yaratmak istemiyorum'

15.10.2023 - 18:41 | Son Güncellenme:

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, Fenerbahçe'den kiralık olarak renklerine bağladıkları Bora Aydınlık hakkında konuştu. Liam Rosenior, Bora Aydınlık'ın A takım kadrosunda yer almama sebebini açıkladı.

Hull Cityde Liam Roseniordan Bora Aydınlık cevabı Baskı yaratmak istemiyorum

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transferde Türkiye pazarına yönelerek dikkatleri üzerine çekmişti. Championship'te mücadele eden Hull City'nin sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Bora Aydınlık'la ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, takımda henüz şans bulamayan genç oyuncuyla ilgili soruya cevap verdi. Bora Aydınlık'ın zamana ihtiyacı olduğunu belirten Liam Rosenior, "18 yaşındaki genç bir oyuncunun, farklı bir ülkeye gelmesi ve uyum sağlayabilmesi konusunda kendisiyle konuştuk" ifadelerini kullandı.

Hull Cityde Liam Roseniordan Bora Aydınlık cevabı Baskı yaratmak istemiyorum

Bora Aydınlık'ı yakından takip ettiklerini belirten Liam Rosenior, "Şu anda 21 yaş altı takımla antrenmanlara çıkıyor. Burada gelerek, A Takım ile bir kaç kez antrenman yaptı. Gözümüz üzerinde, onu takip ediyoruz. Üzerinde erkenden bir baskı yaratmak istemiyorum" diye konuştu.

Bora Aydınlık'ın Hull City'le olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Genç oyuncunun Fenerbahçe ile olan kontratı ise 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Haberin Devamı

Yazarlar