UEFA Avrupa Ligi Ianis Hagi'nin final dramı! Yıkıldı

Ianis Hagi'nin final dramı! Yıkıldı

18.05.2022 - 15:02 | Son Güncellenme:

Ianis Hagi sakatlığını atlatarak son ana kadar Avrupa Ligi final maçına yetişme umudunu korudu. Babasının Galatasaray'daki başarısını tekrar ederek kıtanın iki numaralı kupasını sahada havaya kaldırmak isteyen Rumen oyuncu, Rangers-Frankfurt karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Ianis Haginin final dramı Yıkıldı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece oynanacak Glasgow Ranges-Eintracht Frankfurt final öncesinde Ianis Hagi'nin durumu dikkat çekiyor. Dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle ocak ayından bu yana sahalardan uzak olan Rumen futbolcu, son dakikaya kadar bu maç için umudunu korusa da, umduğu gerçekleşmedi.

Haberin Devamı

Instagram paylaşımı heyecanlandırdı

Babası Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'da başardığı, Avrupa'nın iki numaralı kupasını havaya kaldırma isteği bulunan İstanbul doğumlu Ianis, dev maça kadar sakatlığını atlatamadı ve Sevilla'da oynanacak final karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla geri dönüş sinyali vermesine karşın oyuncu bu maça yetiştirilemedi.

Popescu'dan Ianis'e kupa mesajı

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanan kadrosunda yer alan ve final maçındaki penaltı atışıyla Arsenal karşısında şampiyonluğu getiren isim olan Gheorghe Popescu, Facebook hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla bu duruma dikkat çeken özel bir mesaj paylaştı. Gheorghe Hagi ile Boğaz'ın kenarında UEFA Kupası'nı tuttukları fotoğrafı yayınlayan Popescu, "Ianis sakatlığı nedeniyle Avrupa Ligi final karşılaşmasında oynayamayacak ama umarım takımı kazanacak ve o da bizi takip edecek" diye yazdı.

Haberin Devamı