Galatasaray Icardi'nin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması!

Icardi'nin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması!

26.06.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi sürüyor. Suudi Arabistan'dan da ciddi bir teklif alan Arjantinli yıldızın geleceği merak ediliyor. Icardi'nin temsilcilerinden Elio Pino, Mauro Icardi'nin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Icardinin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonundaki şampiyonluğunda başrol olan isimlerden Mauro Icardi'nin kariyerine nerede devam edeceği henüz netlik kazanmadı. Arjantinli yıldızın kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı-kırmızılı yönetim Icardi'nin bonservisini almak için girişimlere başladı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan da ciddi teklifler var. Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan bazı teklifler olduğunu doğrulamıştı. Mauro Icardi'nin temsilcilerinden Elio Pino, yıldız oyuncunun geleceğine dair TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Icardinin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması

SÖZLEŞMESİ BİTENLER AYRILDI

Galatasaray'da sözleşmesi biten futbolculardan Emre Taşdemir, Juan Mata, Bafetimbi Gomis ve Okan Kocuk'la yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılardan ayrılan isimlerden Okan Kocuk, Samsunspor'la anlaşma sağladı. Okan Kocuk, Karadeniz temsilcisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig devinde kiralık sözleşmeleri sona eren Milot Rashica, Mauro Icardi ve Samuel Adekugbe de takımlarına geri döndü.

Haberin Devamı

ICARDI ISRARI SÜRÜYOR

Hem Icardi’nin hem de kulübü PSG’nin maddi taleplerini sorunsuz şekilde karşılamak isteyen Galatasaray Yönetimi, finansal arayış açısından da boş durmuyor. Tüm yönetim, Icardi transferine sponsor bulmak üzere seferber olmuş durumda. Birçok önemli firmanın kulübe olumlu geri dönüş yaptığı, dolayısıyla sponsorların hazır olduğu bildirildi.

Icardinin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması

PAREDES TRANSFERİNDE GERİ SAYIM

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde sonuç almak için çalışmalarını sürdürürken diğer yandan bir diğer Arjantinli Leandro Paredes transferinde de mutlu sona yaklaştı.

Corriere dello Sport, Galatasaray'ın Leandro Paredes ile anlaşma sağladığını ve Lucas Torreira'yı da Lazio'ya satacağını öne sürdü. Haberin detayında; Galatasaray'ın Paredes ile 2.5 milyon euro ücretten 4 yıllık anlaşma sağladığı, Arjantinli oyuncunun Galatasaray ile PSG arasındaki pazarlıkların kapanmasını beklediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Paredes'i aldıktan sonra Lucas Torreira'yı da Lazio'ya satabileceği belirtildi. Galatasaray'ın bu konuda tok satıcı olduğu ancak Lazio'nun hocası Maurizio Sarri'nin de Luca Torreira'yı çok istediği vurgulandı.

Icardinin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması

TEMSİLCİSİNDEN AÇIKLAMA

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, bu sezon takıma önemli katkı yapan yıldız golcü Icardi'yi takımda tutmak istiyor.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da öncelik Icardi. Arabistan'dan da ciddi teklifler alan Icardi'nin sarı kırmızılı takıma sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Arjantinli futbolcunun temsilcilerinden olan Elio Pino, pazarlıkların devam ettiğini ancak henüz anlaşmanın olmadığını söyledi.

Elio Pino şunları kaydetti:

"Galatasaray'la görüşmelerde şu anlık anlaşmaya yakın değiliz. Henüz böyle bir şey söz konusu değil. İki taraf arasında görüşmeler devam ediyor."

Icardinin menajerinden Galatasaray ve transfer açıklaması