Futbol İddaa'da günün çok oynanan maçları

İddaa'da günün çok oynanan maçları

14.08.2023 - 11:56 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

İddaada günün çok oynanan maçları

Fatih Karagümrük – Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet ” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fatih Karagümrük – Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %58’i karşılaşmada Beşiktaş’ın galip olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Beşiktaş hafta arasında deplasmanda Neftçi Bakü'yü iyi futbol ve net skorla 3-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlı takımın hücum hattı çok iyi. Aboubakar ve Muleka uyumu dikkat çekici. Orta sahada ise Amir-Gedson-Salih üçlüsü işlerini oldukça iyi yapıyorlar. Yeni transferlerin takıma uyumları arttıkça daha da tehlikeli bir ekip olacaklar. Fatih Karagümrük ise Alparslan Erdem yönetiminde pek de iç açıcı olmayan bir hazırlık dönemi geçirdi. Beşiktaş karşısında varlık göstermeleri zor. Geçtiğimiz yıllardaki gibi efektif transfer de yapamadılar. Ozdoev, Diagne ve Bertolacci'yi bu sezon arayacaklardır. Ljajic, Feghouli gibi oyunculara güven tam. Beşiktaş'a açılan oran oldukça değerli. Siyah-Beyazlıların kazanması şaşırtmaz.

Haberin Devamı

Manchester United – Wolverhampton: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Manchester United – Wolverhampton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %44’ü karşılaşmada Manchester United’in galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: Maç Sonucu 1

Manchester’ın kırmızı yakası geçen sezon Rashford’un sıradışı formuyla ligi ilk dörtte bitirip Şampiyonlar Ligi'ne dönüş yaptı ve Lig Kupası’nı kazandı. Bu sene kaleci De Gea’nın yerine Inter’den Ten Hag’ın eski öğrencisi Onana takıma katıldı. 9 numaraya Hojlund alındı ve Chelsea’den Mason Mount yaratıcı oyuncu takviyesi olarak takıma dahil oldu. Geçen sezon en çok forma giyen isimlerden Brezilyalı orta saha Fred de Fenerbahçe’ye transfer oldu. Wolves ise yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle sürekli satış yapıyor diyebiliriz. Atletico Madrid’den Matheus Cunha tek göze batan transfer. Matt Doherty de takıma geri döndü. Joao Moutinho, Ruben Neves. Raul Jimenez, Adama Traore, Diego Costa ve Nathan Collins ayrılan isimlerden en önemlileri. Hazırlık döneminde gol yollarında sorun yaşayan konuk ekip Old Trafford'da United karşısında da zorlanacaktır. Kırmızı şeytanlar rahat bir galibiyetle ve moralle başlar yeni sezona. Hem 2.5 gol üstü hem de United galibiyeti bekliyorum 90 dakika sonunda.

Haberin Devamı

Atletico Madrid – Granada: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Atletico Madrid – Granada mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %40’ı Atletico Madrid galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: Maç Sonucu 1 + 1.5 Üst

Simeone’nin ekibi Atletico Madrid geçen sezon Avrupa’da hayal kırıklığı yaşamış ama ligin ikinci yarısında daha iyi bir performans sergileyerek 77 puanla 3. olmuştu. Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’yü kadrolarına kattılar. Hazırlık döneminde ise Manchester City’i yenerlerken; Sociedad ve Sevilla ile berabere kaldılar. Ligin yeni ekibi Granada ise geçen sezon La Liga 2’de şampiyon oldu. Birkaç takviye yapsalar da çok hareketli bir transfer süreci geçirmediler. Ligin ilk haftalarında her yeni takım gibi bir alışma süreci geçireceklerdir. Zorlu Atletico Madrid deplasmanında sürpriz yapmaları zor. Ev sahibi en az 2 gol atarak kazanır diyorum.

Haberin Devamı

Yazarlar