Süper Lig İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

İddaa'da Günün En Çok Oynanan Maçları

05.08.2022 - 14:08 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada Günün En Çok Oynanan Maçları

 

İstanbulspor-Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı İstanbulspor-Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %64’ü karşılaşmada Trabzonspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Serkan Çalışır’ın Tercihi

Play-Off'ta BB Erzurum ve Bandırmaspor'u geçerek Süper Lig biletini alan İstanbulspor, ligin 8. İstanbul takımı olarak ligde yer alacak. Takımı şampiyon Osman Zeki Korkmaz ile yola devam eden Sarı Siyahlılar, 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen takımlarının çoğunun yaptığının aksine kadrosunun önemli bir kısmını korurken en önemli ayrılan isimler Beşiktaş'a giden Emrecan Uzunhan ve Antalyaspor ile anlaşan kaleci Alpere oldu. Şimdiye kadar da kaleci Jensen ve sağ kanat Ebert olmak üzere iki isimi kadroya kattılar. Kaleci Arda cezalı ve kanat oyuncusu Rroca'nın da omuz sakatlığı var. Sivasspor'u Süper Kupa maçında farklı devirerek yeni sezon öncesinde rakiplerine gözdağı veren Trabzonspor'da hiç şüphesiz en önemli kayıp Nwakaeme oldu. Kasımpaşa'dan Eren & Doğucan ikilisi, Aston Villa'dan Trezeguet kadroya katılırken Denswil'in de bonservisi alındı. Serkan Asan ve Peres'in sakatlıkları nedeniyle takıma yeni katılan Larsen, Trabzonspor kariyerine Süper Kupa'da golle başladı. Sakat Hamsik bir süre görev alamayacak. Pozitif oyun ortaya koysalar da İstanbulspor'un şuu andaki kadro kalitesinin son şampiyon ile baş edebileceğini sanmıyorum. Eintracht Frankfurt - Bayern Münih: Maç Sonucu 2 İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Eintracht Frankfurt - Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Geçen sezonu iyi bitiren iki takım sezonun açılışını yapıyor. Avrupa Ligi'ni kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Frankfurt; Alario, Götze, Hauge gibi önemli transferler yaptı. Lewandowski'yi kaybeden Bayern ise kadrosunu Mane, Mazroui, Gravenberch, De Ligt gibi önemli isimlerle güçlendirdi. Süper Kupa maçında da Leipzig'i 5-3 mağlup ederek kupayı kazandılar. Güçlü iki takım sezonun açılışını karşılıklı gollerle yapar. Crystal Palace - Arsenal: Maç Sonucu 2 İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Crystal Palace - Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %46’sı karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Arsenal sezona ilgi çekici transferlerle giriyor. Man City'den golcü Jesus ile sol bek ve sol kanat oynayabilen Zinchenko, geçen sezon en çok sıkıntı çekilen mevkilerden 10 numara pozisyonuna Porto'dan Fabio Viera, sağ kanada SAo Paulo'dan Marquinhos alınırken, Avrupa'da da kiralık olarak oynayan çok sayıda oyuncu döndü. Kritik giden oyuncu olarak Lacazette söylenebilir. Mikel Arteta için gösterilen sabır, geçen sezon bence karşılığını buldu diyebilirim. Bu kadar çalkantıya ve sıkıntılı kadroya rağmen ilk 5'e girebilmiş olmaları önemli. Son 10 maçta 5 yenilgi almasalar neredeyse 3. bitireceklerdi. Bu sezon transferlerle birlikte daha iddialı giriyorlar. Emirates Kupası'nda Sevilla'ya 6

Haberin Devamı

attılar. Palace ise geçen sezon Patrick Vİera ile anlaştığında çok bilinmeyen barındırıyordu. Herkesi yanıltan bir Viera performansı izledik. Hodgson döneminde savunmacı kimliğiyle tanınan takımı özellikle orta alan yaratıcılığına ve keyifli oyuna götürdü. Bu sezon ise takıma gelen transferler daha çok savunma ağırlıklı. Lens'ten stoper Doucoure, Bayern'den stoper Chris Richards, Wers Brom'dan kaleci SAm Johnstone, sağ kanada Derby'den Ebiowei alındı.Önemli bir kayıp yaşamadılar. İlk haftalar her ligde zordur. Takımların kadrolarının oturması beklenir. Bilinmezlikler fazladır. Yeni transferler uyum süreci geçireceklerdir. Bu nedenle sezona özlediğimiz korner bahsiyle girelim.

Yazarlar