Süper Lig İddaa'da günün en çok oynanan maçları

İddaa'da günün en çok oynanan maçları

20.08.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

İddaada günün en çok oynanan maçları

Beşiktaş – Pendikspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Beşiktaş – Pendikspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

3-1'in rövanşında Dolmabahçe'de konuk ettiği Neftçi Bakü'yü, ikinci yarıda bulduğu gollerle geçen Beşiktaş, 12 Eylül 2022'den beri evinde resmi maç kaybetmedi. Neftçi 16. maçtı, 12. kez sahadan galibiyetle ayrıldılar... Pendikspor ise ligin yenisi. Hatayspor'a diş geçiremediler, 5-1 kaybettiler. Savunma sertlikleri hiç yok. Görkem Sağlam tek başına yetti... Beşiktaş önümüzdeki hafta arası Dinamo Kiev'le deplasmanda kritik bir eleme maçı (ilk ayak) oynayacak. Rashica, Rebic, Oxlade-Chamberlain ile ortalanda ve hücumda iyice güçlendiler. Ghezzal yok ama Cenk Tosun da iyileşti. İlk yarıdan işi bitirmek isteyeceklerdir.

Haberin Devamı

Başakşehir - Fatih Karagümrük: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Başakşehir - Fatih Karagümrük mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %67’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi

Borini ve Diagne gibi skor yükünü çeken 2 yıldızını kaybettikten sonra Karagümrük yerlerini dolduramadı. Beşiktaş maçında biraz da futbol şansının yardımıyla son anlara kadar 0-0'ı korudular fakat yenilmekten kurtulamadılar. Başakşehir önünde kazanma ihtimallerini çok düşük görüyorum. Ev sahibinde Figueiredo cezalı. Ancak Emre Belözoğlu'nun başka kozları da var. İlk hafta Alanyaspor deplasmanında kaybeden Başakşehir, bu kez galibiyete yakın taraf.

Barcelona – Cadiz: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Barcelona – Cadiz mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %28’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Son şampiyon sezona kayıpla başladı. Getafe karşısında oyunun tamamen hâkimi olsalar da aradıkları golü bulamadılar. Kırmızı kart gören Raphinha bu maçta cezalı durumda. Cadiz, ise sezona Alaves galibiyetiyle merhaba dedi. Bu tip iç saha galibiyetleri onlar adına önemli. Geçen sezon deplasmanlarda çok fazla etkili olabilen bir takım görüntüsünde değillerdi. Barcelona deplasmanında da işlerini zor görüyorum. Geçen sezon savunmasıyla büyüleyen Barcelona’nın kalesini yine gole kapatacağını düşünüyorum. İç sahada 19 maçta sadece 4 gol yemişlerdi. Karşılıklı gol yok ve handikap 1 tercihleri ideal seçimler.

Haberin Devamı

 

 

Yazarlar