Fransa Ligue 1 Igor Tudor'a Bartuğ Elmaz tepkisi! 'Hiç şans vermiyorlar'

Igor Tudor'a Bartuğ Elmaz tepkisi! 'Hiç şans vermiyorlar'

11.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Marsilya'ya imza atan Bartuğ Elmaz, Fransa Ligue 1 ekibinde forma şansı bulamadı. Marsilya'dan ismi verilmeyen bir altyapı yetkilisi Igor Tudor'a tepki gösterdi.

Igor Tudora Bartuğ Elmaz tepkisi Hiç şans vermiyorlar

Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamayan ve Marsilya'ya transfer olan Bartuğ Elmaz konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Marsilya'nın altyapı yetkilisi, Fransa basınına konuştu.

Haberin Devamı

Fransız basınına açıklamalarda bulunan yetkili, Igor Tudor'a tepki gösterdi. Bartuğ Elmaz'ın takımdan ayrılabileceği iddiaları gündeme geldi.

"YENİ BİR MACERA"

Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Bartuğ Elmaz, Marsilya ile anlaşma sağladı. Fransız ekibine transfer olan genç futbolcu sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.

Bartuğ Elmaz paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: "Yeni bir başlangıç, yeni bir macera. Hadi başlayalım!"

Igor Tudora Bartuğ Elmaz tepkisi Hiç şans vermiyorlar

5. LİG'E GİTTİ

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya, 20 yaşındaki oyuncuyla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Bartuğ Elmaz daha sonra Marsilya B takımına gönderildi. Genç oyuncu, Marsilya B takımının mücadele ettiği Fransa 5. Ligi'nde 5 maçta forma şansı buldu. 20 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Igor Tudora Bartuğ Elmaz tepkisi Hiç şans vermiyorlar

"TEKNİK OLARAK ÇOK GÜÇLÜ"

Fransa Ligue 1 ekibinde A takım düzeyinde şans bulamayan Bartuğ Elmaz hakkında ilk açıklama Marsilya altyapı yetkilisinden geldi. Bartuğ Elmaz'ı değerlendiren yetkili, "A Takım'ın hocalarını eleştiriyoruz çünkü genç oyunculara hiç şans vermiyorlar. Yetenekli olanları parlatmak onların işi. Örneğin Bartuğ Elmaz, teknik olarak çok güçlü" dedi.

Bartuğ Elmaz'ın Marsilya'nın mevcut orta saha oyuncuları kadar güçlü olduğunu söyleyen çalıştırıcı, "Tudor'un kadrosundaki mevcut orta sahalar kadar güçlü bir oyuncu. Etkileyici bir ayağı ve aynı tempoda oynuyor. Onu test etmemiz gerekecek. Daha fazla şans verilirse çok potansiyelli biri olduğunu görebilirsiniz" diye konuştu.

Igor Tudora Bartuğ Elmaz tepkisi Hiç şans vermiyorlar

TUDOR ŞANS VERMEZSE AYRILABİLİR

Haberde ayrıca, teknik direktör Igor Tudor'un fazla şans vermemesi halinde gelecek sezon başka bir takıma gidebileceği de yazıldı.

U-15 Milli Takımı'ndan itibaren Ay-Yıldızlı formayı giyen Bartuğ Elmaz, U-16 Milli Takımı, U-17 Milli Takımı ve U-19 Milli Takımı'nda oynadı. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 300 bin euro.