İtalya Serie A Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak

Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak

15.03.2024 - 11:31 | Son Güncellenme:

Karabükspor ve Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak da Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor için yeni bir iddia ortaya atıldı. Hırvat teknik adamın köklü kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Igor Tudorun yeni takımı belli oldu 1.5 yıllık imza atacak

2016-2017 yılları arasında ülkemizde Karabük ve Galatasaray'ı çalıştıran, kısa süreli Sarı-Kırmızılı macerasında dahi oynattığı futbolla beğeni kazanan Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu... Hırvat çalıştırıcı, Galatasaray sonrası iki kez Udinese serüveni yaşamış ardından da ülkesinin büyük takımlarından Hajduk Split'e gitmişti. Sonrasında ise başarılı hoca, efsane futbolcu Andrea Pirlo'nun Juventus'a gitmesiyle İtalyan ekibinde yardımcılık yapmış ve Hellos Verona'nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Anlaşma gerçekleşmedi, Santos geldi

Son olarak da Fransız temsilcisi Marsilya'da görev yapan 45 yaşındaki teknik adam 48 maçta 1.83 puan ortalamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Haziran 2023'te Marsilya'dan ayrılan Tudor'un ismi Fernando Santos öncesinde uzun bir süre Beşiktaş'la da anılmıştı. Taraflar arasında ciddi görüşmeler olsa da anlaşma gerçekleşmemiş ve siyah-beyazlılar, Portekizli çalıştırıcı Santos'u takımın başına getirmişti.

Lazio'da Tudor sesleri

İtalyan basını da Tudor için yeni bir iddia ortaya attı. Calciomercato, Maurizio Sarri ile yollarını ayıran ve yardımcı antrenör Giovanni Martusciello'yu bu koltuğa oturtan Lazio'nun, genç çalıştırıcıyı takımın başına getirmek istediğini öne sürdü. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Tudor ile ilgili sıcak gelişmeyi açıkladı. Romano, Sarri'nin istifa etmesinin ardından Lazio ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Igor Tudor, Lazio ile 1.5 yıllık imza atacak. Anlaşmada opsiyon da olacak.

 

Yazarlar