İtalya Serie A Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam

Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! Anlaşma tamam

18.03.2024 - 13:29 | Son Güncellenme:

Bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü üstlenen Igor Tudor, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra yeni takımı belli oldu. Lazio ile anlaşma sağlandı.

Igor Tudorun yeni takımı belli oldu Anlaşma tamam

Bir dönem Süper Lig devi Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü üstlenen ve son olarak Fransa devi Marsilya'yı yöneten Igor Tudor, yeni takımı ile anlaşma sağladı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; gor Tudor, Haziran 2025'e kadar Lazio'nun yeni teknik direktörü olarak yeni sezon opsiyonuyla sözleşme imzalamak üzere bugün İtalya'da...

Haberin Devamı

Tudor'un sözleşmesinin 2025'e kadar olacağı ve 1 yıl opsiyon bulunacağı belirtildi. Igor Tudor, Maurizio Sarri'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak.

Galatasaray'da 34 maç görev yaptı

Igor Tudor, 2017 yılında Şubat-Aralık ayları arasında Galatasaray'ın başında görev yaptı. Sarı-Kırmızılılar'da 34 maça çıkan Tudor, 19 galibiyet elde etti. 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Tudor, maç başına 1.79 puan ortalaması tutturdu.

En son Marsilya'yı çalıştırdı

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra İtalya'da Udinese'yi çalıştıran Tudor, Hajduk Split döneminin ardından Serie A devi Juventus'ta yardımcı antrenörlüğe getirildi. Hellas Verona'da tekrar birinci adamlığa soyunan Hırvat hoca, son olarak Temmuz 2022'de Marsilya'nın başına geçti. Tudor, 1 sezon Fransız kulüpte görev yaptıktan sonra yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Marsilya'da 48 maçta 27 kez kazandı

Marsilya Teknik Direktörü olarak 48 maça çıkan Igor Tudor, 27 galibiyet aldı. 7 kez sahadan berabere ayrılan Tudor, 14 defa mağlup oldu. Tudor, Marsilya'da 1.88 puan ortalaması yakaladı.

Yazarlar