Rizespor İlhan Palut: Çok ekstrem bir gol yedik!

İlhan Palut: Çok ekstrem bir gol yedik!

20.01.2024 - 19:48 | Son Güncellenme:

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.

İlhan Palut: Çok ekstrem bir gol yedik

Süper Lig'in 21'inci haftasında Alanyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlhan Palut, maçın önemine vurgu yaparak fikstürün yoğunluğunu göz önünde bulundurduklarını ve iyi bir sonuç için geldiklerini belirttiği açıklamasında, ilk yarıda dengeyi koruduklarını ve hatta üstün olduklarını ifade etti.

Palut, "Maç öncesinde şunu söylemiştim; pozitif futbol oynamaya çalışan iki takımın mücadelesi seyir zevki yüksek bir maç olabilir. İlk yarı dengeli geçti, hatta bir taraf baskın oynayacaksa bizim tarafımıza daha yakın bir oyun vardı" dedi.

Savunma anlamında eksiklikleri olduğunu söyleyen Palut, "Top rakipteyken savunmamızı daha agresif, dikkatli ve güçlü yapmalıydık. Bu bizim eksiğimizdi. 1-1'den sonra oyunu dengeledik, ancak maalesef maçın sonlarına doğru çok ekstrem bir gol yedik ve mağlup olduk. Genel anlamda takımın hücum performansından memnunum, ancak top bizdeyken performansımızı geliştirmeliyiz. Top rakipteyken beklentimiz çok daha agresif ve güçlü savunma yapabilen bir takım. Bu konu üzerine eğilip çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alanyaspor'u tebrik ediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Yazarlar