Futbol İngilizler duyurdu! Emiliano Martinez bonservis rekoru kırabilir

İngilizler duyurdu! Emiliano Martinez bonservis rekoru kırabilir

21.02.2023 - 18:47 | Son Güncellenme:

Arjantin ile Dünya Kupası kazanan Emiliano Martinez sezon sonunda bonservis rekoru kırarak kulübünden ayrılabilir. İngiliz basını konuyla ilgili iddiada bulundu.

İngilizler duyurdu Emiliano Martinez bonservis rekoru kırabilir

Emiliano Martinez'in, kendisini dünyanın en pahalı kalecilerinden biri yapacak bir anlaşmayla Aston Villa'dan ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCU
Katar 2022'de ülkesine Dünya Kupası zaferi kazandıran Arjantinli eldiven, 2020'de Villa Park için Arsenal'den ayrıldığından bu yana gelişti. 30 yaşındaki kaleci, Premier Lig'de rol alırken, aynı zamanda uluslararası alanda da ön plana çıkıyor. Emiliano Martinez şimdi kendisini mümkün olan en yüksek seviyede test etmeye hevesli.

Daily Mail, Martinez'in Aston Villa ile 2027'ye kadar sözleşmesinin bulunmasına rağmen yazın ayrılmak için kulübe baskı yapabileceğini bildirdi. Arjantinli, haftada 100 bin sterlin ile Villa'nın en fazla kazanan oyuncusu konumunda.

İngilizler duyurdu Emiliano Martinez bonservis rekoru kırabilir

BONSERVİS REKORU KIRABİLİR
Villa, transfer müzakereleri söz konusu olduğunda güçlü bir konumda olacak ve beklenti, herhangi bir satışın Martinez'i gezegendeki en pahalı kalecilerden biri haline getirmesi. Listenin başında 71 milyon Sterlin bonservis ücreti ile 2018'de Chelsea'ye gelen İspanyol kaleci Kepa Arrizabalaga yer alıyor. Martinez'in bu ücreti geçip rekor kırabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Villa, Martinez'i sadece 16 milyon Sterlin (19 milyon Dolar) karşılığında kadrosuna kattı ve gelecekteki herhangi bir anlaşmada büyük bir kâr elde edecek. Ancak Güney Amerikalı'ya, hangi büyük kulüplerin Şampiyonlar Ligi futbolunu sunabileceği henüz ortaya çıkmış değil.

İngilizler duyurdu Emiliano Martinez bonservis rekoru kırabilir