İngiltere Premier Lig İngiltere'den flaş iddia: Elon Musk, Manchester United'ı satın alabilir

İngiltere'den flaş iddia: Elon Musk, Manchester United'ı satın alabilir

23.11.2022 - 16:08 | Son Güncellenme:

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın Manchester United'ı satın alacağı iddia edildi. The Sun'da yer alan listede Türk bir iş insanı da var.

İngiltereden flaş iddia: Elon Musk, Manchester Unitedı satın alabilir

İngiltere'den The Sun, Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın Manchester United'ı satın alabileceğini öne sürdü. The Sun'da yer alan haberde United için teklif verebilecek isimler listelenirken türk bir iş insanı da listede yer aldı.

Haberin Devamı

PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Musk, geçtiğimiz aylarda ilginç bir sosyal medya paylaşımıyla United hayranlarını çok heyecanlandırdı. Musk paylaşımında "Ayrıca, Manchester United'ı satın alıyorum. Hoş geldiniz." ifadelerine yer vermişti.

Bu açıklama, sadece İngiltere'de değil tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Bir kullanıcı tarafından ciddi olup olmadığı sorulduğunda ise Musk, konuya dair net bir cevap verdi: "Hayır, bu Twitter'da uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum. Gerçi bir takım alacak olursam bu Manchester United olurdu. Çünkü, çocukluğumda United'ı tutuyordum."

İngiltereden flaş iddia: Elon Musk, Manchester Unitedı satın alabilir

KİŞİSEL SERVETİ 154 MİLYON STERLİN

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın son yayınlanan Forbes verilerine göre kişisel serveti 154 milyar sterlin (178 milyar euro) olarak belirlenmişti. SKY'da yer alan habere göre Glazer Ailesi, Manchester United'ı satın alacakların 5 milyar ile 9 milyar sterlin arasında bir ücreti gözden çıkarması gerektiğini iddia etti.

Haberin Devamı

LİSTEDE MUHSİN BAYRAK DA VAR

The Sun'da yer alan habere göre Türk iş insanı Muhsin Bayrak da Manchester United'ı satın alabilecek kişiler arasında gösterildi. Habere göre Muhsin Bayrak'ın kişisel serveti 8 milyar sterlin olarak belirtildi. Listede yer alan diğer isimlerin ise Conor McGregor, Michael Knighton ve Jim Ratcliffe olduğu iddia edildi.

İngiltereden flaş iddia: Elon Musk, Manchester Unitedı satın alabilir