Galatasaray İngiltere'den Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası! Bonservis bedelini duyurdular

İngiltere'den Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası! Bonservis bedelini duyurdular

02.08.2023 - 14:46 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçında sahasında Zalgiris'i ağırlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılarda merakla beklenen orta saha transferi için Manchester United'tan Fred ve Tottenham'dan Ndombele isimleri ön plana çıktı. İngiliz basını Fred ve Ndombele için çarpıcı iki iddia ortaya attı.

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

Kadrosunu Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay gibi önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçı olan Zalgiris karşılaşmasına konsantre olan sarı-kırmızılılarda orta sahaya yapılacak transfer netlik kazanmaya başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın gündeminde Manchester United forması giyen Brezilyalı yıldız Fred ve Tottenham'ın Fransız yıldızı Ndombele bulunuyor. İngiliz basını Fred ve Ndombele için çarpıcı iki iddia ortaya attı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

EMRE KILINÇ, SAMSUNSPOR YOLUNDA

Demir Grup Sivasspor'dan Galatasaray'a gelişi olay yaratan ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Emre Kılınç'ın yeni takımı belli oldu. Galatasaray, Kılınç için Süper Ligi'n yeni ekibiyle anlaştı.

Yıllar sonra Trendyol Süper Lig'e yeniden geri dönen Yılport Samsunspor, Emre Kılınç ve kulübü Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın ve koşullarının kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

2020-21 sezonunda Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçen sezonun başlarında MKE Ankaragücü'ne kiralandı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda düşünmediği Kılınç'a Samsunspor talip oldu ve anlaşma da sağlandı.

Yıllar sonra Trendyol Süper Lig'e yeniden geri dönen Yılport Samsunspor, Emre Kılınç ve kulübü Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın ve koşullarının kısa süre içerisinde gelmesi bekleniyor. 2020-21 sezonunda Galatasaray'a transfer olan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçen sezonun başlarında MKE Ankaragücü'ne kiralandı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda düşünmediği Kılınç'a Samsunspor talip oldu ve anlaşma da sağlandı.

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

ARDA TURAN, SAUL NIGUEZ İÇİN DEVREDE

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'ın bu bölge için düşündüğü bir diğer isim ise Atletico Madrid forması giyen 28 yaşındaki orta sahaya Saul Niguez. İspanyol futbolcu için Sarı-Kırmızılı takım oyuncunun kulübüne 6 milyon Euro'luk teklif yaptı. İspanyol kulübü ile pazarlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtiliyor.

Eyüpspor teknik direktörü ve Galatasaray'ın eski efsanesi Arda Turan, Saul Niguez transferi için devreye girdi. Atletico Madrid'de 2011-2015 yılları arasında forma giyen Arda Turan eski takım arkadaşını Sarı-Kırmızılı takıma gelmeye ikna etti. Galatasaray 6 milyon Euro teklif yaptığı Atletico Madrid'le bonservis görüşmelerini devam ettiriyor. İspanyol kulübünün beklentisi 10 milyon Euro civarında ancak Galatasaray'ın bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

17 yaşındayken Real Madrid alt yapısından Atletico Madrid alt yapısına transfer olan 28 yaşındaki futbolcunun bir dönem piyasa değeri 2018-2019 yılları arasında 90 milyon Euro'ya kadar yükselmişti. Şuan 10 milyon Euro pisaya değeri olan yıldız orta sahanın Atletico ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

19 kez İspanya Milli Takım forması giyen orta saha bu geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 38 maçta 3 gollük performans ortaya koydu. 2021 yılında Chelsea'ye 5 milyon Euro bedelle kiralanan Niguez Premier Lig'de beklediğini bulamamış tekrar takımı Atletico'ya geri dönmüştü. La Liga kariyerinde 295 maça çıkan Saul 31 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

"UNITED, GALATASARAY'DAN DAHA İYİ BİR TEKLİF BEKLİYOR"

İngiltere'den Daily Mail'de yer alan habere göre Manchester United ve Galatasaray, Fred için görüşmelerini sürdürüyor. Habere göre Manchester United, Fred için Galatasaray'dab daha iyi bir teklif bekliyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un İngiltere'ye giderek Fred için görüşme gerçekleştirdiği öne sürülmüştü. Fred ile Suudi Arabistan'dan bazı takımların ilgilendiği iddia ediliyor. Brezilyalı yıldız ayrıca Fulham'ın da gündeminde yer alıyor.

2018 yazında Shakhtar Donetsk'ten Manchester United'a 59 milyon euroya transfer olan Fred 5 yıldır United forması giyiyor. Brezilyalı yıldız, Manchester United ile çıktığı 213 resmi karşılaşmada 14 gol kaydederken 19 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Fred'in güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

İŞTE TOTTENHAM'IN NDOMBELE İÇİN İSTEDİĞİ BONSERVİS

Galatasaray için İngiltere'den bir iddia da Ndombele için geldi. Daily Mirror'a göre Tottenham ve Galatasaray arasında Fransız orta saha oyuncusu için görüşme yapıldı.

Haberde Galatasaray'ın Ndombele için 11 milyon sterlin (12.8 milyon euro) ödemeyi kabul ettiği bilgisine yer verildi. James Maddison'u transfer eden Tottenham'da yeni menajer Ange Postecoglou'nun Fransız orta sahayı takımda tutmayı planlamadığı belirtildi.

Haberin Devamı

İngiltereden Galatasaray için Fred ve Ndombele iddiası Bonservis bedelini duyurdular

Tottenham, 2019 yazında Tanguy Ndombele'yi Lyon'dan 62 milyon euro bonservis ödeyerek transfer etmişti. Tottenham kariyerinde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bekleneni veremeyen Ndombele, Ocak 2022'de Lyon'a bir sonraki sezonun başında ise Napoli'ye kiralık olarak gönderilmişti.

Tottenham formasıyla 91 karşılaşmada görev yapan Tanguy Ndombele 10 gol atarken 9 asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre Ndombele'nin güncel piyasa değeri ise 22 milyon euro...