İtalya Serie A Inter'de gündem Hakan Çalhanoğlu! Menajeri konuştu

Inter'de gündem Hakan Çalhanoğlu! Menajeri konuştu

05.03.2023 - 09:22 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de gündem Hakan Çalhanoğlu. İtalyan devi Milli futbolcunun sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürürken, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri son durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Interde gündem Hakan Çalhanoğlu Menajeri konuştu

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'in formasını giyen Hakan Çalhanoğlu'nun kontratı 2024 yılında sona erecek. Fakat Çizme temsilcisi, milli futbolcuyu bırakmak istemiyor. Inter bu doğrultuda yaz döneminde yıldız orta saha oyuncusunun kontratını uzatmak için harekete geçti.

Haberin Devamı

'SEVİLDİĞİMİ HİSSETTİM'

Bu arada takımda çok mutlu olduğunu söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, "Geldiğim ilk günden beri burada özel bir hava olduğunu gözlemledim. Takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, burada çalışan herkese teşekkür ederim. Sevildiğimi hissettim" dedi.

MENAJERİ KONUŞTU

Yıldız futbolcunun menajeri İtalyan basınına sözleşme görüşmeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Görüşmeler sürüyor. Bir tarih belirlemedik ama dürüst olmalıyım ve bu konu hakkında baskı olmadığını söylemeliyim. Başka görüşmeler de olacak, aceleye gerek yok. Hakan, takımda mutlu, oynama şeklinden ve Inter'deki halinden memnun. Kendini harika hissediyor, önemli bir rolü var."

Inter'e gelişinden bu yana tüm kulvarlarda 78 maça çıkan Çalhanoğlu, 11 gol attı ve 19 asist yaptı.

Haberin Devamı