Fenerbahçe İrfan Can Eğribayat: Yedek kalmak bile şereftir

İrfan Can Eğribayat: Yedek kalmak bile şereftir

18.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Altay’ın sakatlığı sonrası kaleyi devralan İrfan Can Eğribayat, “F.Bahçe’de yedek kalmak bile şereftir. Büyük bir takımın kalesini koruma fırsatı geldi. Belki yapacağım bir katkı bizi şampiyon yapacak” diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımda kaleci İrfan Can Eğribayat, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İrfan Can Eğribayat, Altay’ın sakatlığıyla gelen forma şansı için “Fenerbahçe’de yedek kalmak bile bir şereftir. Ben buraya transfer olduğumda yedek kaleci olduğumu zaten biliyordum. Altay uzun yıllardır Fenerbahçe’nin birinci kalecisi. Altay kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şanssız bir sakatlık yaşadı. Çok büyük bir takımın kalesini koruma fırsatı geldi. Şampiyonluk şansı sürüyor. Belki burada yapacağım bir katkı bizi şampiyon yapacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyorum. Uzun yıllar Fenerbahçe’de olmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’ye geliş sürecinden bahseden deneyimli kaleci, “Göztepe’deki son dönemimde takımdan uzun süre ayrı kalmıştım. Fazla kilolarım vardı. Jorge Jesus ile ilk toplantımızda bana kilo vermem gerektiğini söyledi. Fenerbahçe bana çok yardımcı oldu. Geçmişte gösterdiğim performans beni buraya getirdi” bilgisini verdi.

Takımın hedefinden söz eden sarı-lacivertli eldiven, “Takım olarak hayallerimiz var. Yabancı, Türk ayrımı yok. Şampiyonluğa inanıyoruz, hocamız bizden daha fazla inanıyor. Taraftarlardan beklentimiz, bizim kadar inanmaları. Sezonu çifte kupayla bitirebilme şansımız var” ifadelerini kullandı.

ALTAY BAYINDIR AMELİYAT OLDU

Fenerbahçe’nin başarılı kaptanı Altay Bayındır dün ameliyat oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçmiş Olsun Altay Bayındır Kaptanımız Altay Bayındır,
Acıbadem Hastanesinde başarılı bir bel fıtığı operasyonu geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

Haberin Devamı

ZAJC'IN OYNAMASI ZOR

Süper Lig’de 30. haftada yarın akşam Başakşehir’e konuk olacak Fenerbahçe’de hazırlıklar sürüyor. Jorge Jesus yönetimindeki dünkü antrenmanın bir kısmı basın mensuplarına da açıktı. Arda Güler’in dinlendiği günde Zajc da yer alamadı. Sloven yıldızın Başakşehir önünde oynaması zor gözüküyor. Luan Peres de sakatlık sonrası takıma katıldı.