Turkish Airlines Euroleague Isaiah Canaan, Kostas Sloukas ile tartışmasını anlattı! Ergin Ataman yorumu: Ona çok saygı duyuyorum

Isaiah Canaan, Kostas Sloukas ile tartışmasını anlattı! Ergin Ataman yorumu: Ona çok saygı duyuyorum

08.10.2023 - 19:10 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Euroleague'de oynanan Panathinaikos - Olimpiakos derbisinde gergin anlar yaşanmıştı. Olimpiakos'un yıldızı Isaiah Canaan, Kostas Sloukas ile yaşadığı tartışmayı anlattı. Ergin Ataman'ın eski öğrencisi, tecrübeli başantrenörle ilgili konuştu.

Isaiah Canaan, Kostas Sloukas ile tartışmasını anlattı Ergin Ataman yorumu: Ona çok saygı duyuyorum

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Euroleague'de sezonun ilk maçında Olimpiakos ile karşı karşıya gelmişti. Dev mücadelenin son anlarında Panathinaikos benchinde gerilim yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Isaiah Canaan ile Kostas Sloukas arasındaki tartışmaya daha sonra Ergin Ataman da dahil olmuştu. Ergin Ataman'ın eski öğrencisi Isaiah Canaan yaşanan tartışmayı anlattı.

PANATHINAIKOS MAĞLUP BAŞLADI

Turkish Airlines Euroleague'de sezonun açılış haftasındaki dev derbi büyük bir çekişmeye sahne oldu. OAKA'daki mücadeleyi uzatmalarda kazanan taraf konuk takım Olimpiakos olmuştu. Olimpiakos, Panathinaikos'u 88-78'lik skorla devirme başarısı gösterdi.

GERİLİM ÇIKMIŞTI

Panathinaikos ile Olimpiakos arasındaki derbinin son anlarında bench kenarı karışmıştı. Ergin Ataman ile Kostas Sloukas arasındaki taktik konuşmasına kulak kabartmaya çalışan Isaiah Canaan'a Kostas Sloukas sert çıkmıştı.

Kostas Sloukas'ın ittiği Isaiah Canaan, daha sonra Ergin Ataman ile bir tartışma yaşamıştı.

Haberin Devamı

Isaiah Canaan, Kostas Sloukas ile tartışmasını anlattı Ergin Ataman yorumu: Ona çok saygı duyuyorum

CANAAN SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Olimpiakos'un yıldızı Isaiah Canaan, Ergin Ataman ve Kostas Sloukas ile yaşadığı tartışmanın perde arkasını anlattı. Kostas Sloukas'ın Ergin Ataman'a çarptığını belirten Isaiah Canaan, "Orada durmuş, ne konuştuklarını dinlemeye çalıştım. Kendi işime bakıyordum. Sloukas geldi ve beni itti. Ben de onu geri ittim. O da koçuna çarptı ve Ataman da buna sinirlendi. Saygısızca şeyler söyledi ama ben bir erkeğim. Bana saygısızca bir şey söylersen erkek erkeğe karşılık veririm. Kim olduğunuz umurumda değil" diye konuştu.

Ergin Ataman'a çok saygı duyduğunu belirten Isaiah Canaan, "Hepsi bu kadardı. Bir koç olarak ona çok saygı duyuyorum, ona karşı mücadelelerim oldu. Ben bir rakibim ve sahada her şeyimi ortaya koyuyorum. Saha dışındayken bir aile babasıyım, iyi bir adamım, takımımın kazanması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Yazarlar