Fenerbahçe İsmail Kartal'dan Galatasaray cevabı: Tüm Türkiye biliyor

İsmail Kartal'dan Galatasaray cevabı: Tüm Türkiye biliyor

27.02.2024 - 23:26 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'ndan Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartaldan Galatasaray cevabı: Tüm Türkiye biliyor

Türkiye Kupası'ndan Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Biz buraya iddialı gelmiştik. Oyunun başında Cengiz'le bulduğumuz pozisyonu gol yapabilseydik o moralle başka şeyler olabilirdi. Sonuçta biz bugün kaybettik. Bu sezon hiç olmayan bir şekilde tepki gösteremeden kaybettik. oyuncularımla konuştum, bundan ders çıkartacağız. Bundan önce berabere kaldığımız maçlarda futbol oynayan bir takımdık ama bugün bu olmadı. Tekrar bıraktığımız yerden devam edeceğiz. En iyi şekilde Hatayspor maçına hazırlanacağız."

“Rakibimiz bugün bizden daha çok istekliydi, maçı kazanmayı bizden daha çok hak ettiler. Oyuncularımla içeride konuştuk, en başta ben ve oyuncularım bundan ders çıkarıp önümüze bakacağız.”

GALATASARAY CEVABI
"Dünkü maçla ilgili neler olduğunu tüm Türkiye biliyor. Ben ne söyleyebilirim! Kamuoyunun takdirine bırakıyorum Dünkü maçla ilgili değil sadece sezon başından beri gelen bir şey! Biz bir penaltı kazanıyoruz, herkes ayağa kalkıyor! Ama onun haricinde bir tane verilmeyen penaltımız var, onu kimse konuşmuyor! Çok fazla konuşmak istemiyorum orayla ilgili. Bugün istediğimiz tepkiyi veremedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz"

Haberin Devamı

Yazarlar