Fenerbahçe İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye eski golcüsünü getiriyor

İsmail Kartal, Fenerbahçe'ye eski golcüsünü getiriyor

02.07.2023 - 15:53 | Son Güncellenme:

Transferde şu ana kadar Ryan Kent ve Edin Dzeko'ya imza attıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Tecrübeli teknik adam bir dönem birlikte çalıştığı eski golcüsünü sarı-lacivertli takıma getiriyor.

İsmail Kartal, Fenerbahçeye eski golcüsünü getiriyor

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Deneyimli teknik adam, bir dönem birlikte çalıştığı eski golcüsünü sarı-lacivertli takıma kazandıracak. 

Haberin Devamı

RYAN KENT'LE TRANSFER SEZONU BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon için çalışmalarına hızlı başlamış ve Rangers'tan ayrılan Ryan Kent'i renklerine bağlamıştı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Kent ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı ve futbolcunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtilmişti.

İsmail Kartal, Fenerbahçeye eski golcüsünü getiriyor

EDIN DZEKO BOMBASI

Ryan Kent transferi sonrası durmayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak kadrosunu güçlendirmişti.

3 AYRILIK BİRDEN  

Fenerbahçe Kulübü, Augsburg Kulübü’nün satın alma opsiyonunu kullanarak Mergim Berisha'yı transfer ettiğini duyururken, sözleşmeleri biten Dimitris Pelkas ve Ezgjan Alioski ile de yolların ayrıldığını açıkladı. 25 yaşındaki Mergim Berisha, 2021 yazında 5 milyon euro bonservisle Salzburg'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Alman futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 32 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

İsmail Kartal, Fenerbahçeye eski golcüsünü getiriyor

KASAYA 4.5 MİLYON EURO GİRECEK

Ardından Berisha, 4.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla Augsburg'un yolunu tutmuştu. Opsiyonun kullanılmasıyla birlikte Fenerbahçe'nin kasasına 4.5 milyon euro girecek.

İSMAİL KARTAL ESKİ GOLCÜSÜ UMUT NAYİR'İ GETİRİYOR

Forvet hattına yerli bir transfer takviyesi düşünen Fenerbahçe'de adaylardan biri de Umut Nayir oldu. Geçen sezon Ümraniyespor'da 33 maçta 18 gol atıp 3 asist yaparak dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcu, A Milli Takım'a da yükselmişti. Bonservisi Eyüpspor da olan Umut için gerekli görüşme izinleri alındı.

İsmail Kartal, Fenerbahçeye eski golcüsünü getiriyor

2017-18 SEZONUNDA ANKARAGÜCÜ'NDE BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Eyüpspor'dan olumlu geri dönüş alan sarı-lacivertliler, deneyimli golcüyle de temasa geçti. Umut'la yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Düşünmek için süre isteyen Umut Nayir'in kısa sürede sarı-lacivertli kulübe yanıt vermesi bekleniyor. Öte yandan Umut Nayir konusunda teknik direktör İsmail Kartal da olumlu referans veriyor. İsmail Kartal, 2017-18 sezonunda Umut Nayir ile birlikte Ankaragücü'nde çalışmıştı. Umut, Kartal yönetiminde 30 maçta 14 gol atıp 3 asist yapmış, Süper Lig'e yükselme başarısı yaşamışlardı.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ EYÜPSPOR'DA

Bonservisi Eyüpspor'da bulunan Umut Nayir, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Ümraniyespor'da geçirmişti. 29 yaşındaki santrfor, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Umut Nayir, kırmızı-beyazlılarda 33 maçta forma şansı bulmuştu. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda 18 gol ve 3 asist üretmişti.