Fenerbahçe İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi! Fenerbahçe transfer için pusuda

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi! Fenerbahçe transfer için pusuda

14.11.2023 - 10:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Ocak transfer dönemi öncesinde çalışmalar başladı. Sarı-lacivertli yönetim İsmail Kartal'ın yazın ısrarla istediği yıldız oyuncu için yeniden devreye girdi.

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi Fenerbahçe transfer için pusuda

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sezon başında orta sahaya takviye planlayan fakat gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, Ocak'ta stoper ve orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'nin durumuna göre forvet alternatiflerine de yönelecek.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yazın ısrarla istediği yıldız oyuncu için tekrar girişimler başladı. Sarı-lacivertliler kulübüyle sözleşme yenilemeyen oyuncuyu kadrosuna katmak için pusuda.

ARADAKİ FARK KAPANMIYOR

İtalyan basını, tarafların anlaşmaya yakın olduğunu yazmıştı. Ancak son gelen bilgiler, Fenerbahçe’nin yeniden iştahını kabarttı. Krunic’in Milan’dan, Fenerbahçe ile anlaştığı senelik 3.5 milyon Euro’luk bir maaş talep ettiği öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar ise 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkmayınca görüşmeler tıkandı.

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi Fenerbahçe transfer için pusuda

ALTERNATİFİNİ BULDULAR

İtalyan basınına göre Milan, sözleşmesinde son seneye girmeden önce ocak ayında Krunic’i satabilir. Hatta yerini doldurmak için Boca Juniors’lı Ezequiel Fernandez aday olarak belirlendi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertliler’in ocak ayında bir kez daha Milan’ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi. Milan eğer bu süreçte Krunic’le yeni sözleşme için anlaşma sağlayamazsa, İsmail Kartal’ın rüya transferi bu kez bitebilir.

Haberin Devamı

YAZ TRANSFERİNDE ŞARTLAR OLUŞMADI

Fenerbahçe, Rade Krunic'i yaz transfer sezonunda ısrarla istemiş fakat Milan'la yapılan görüşmeler sonuç vermemişti. Milan, Krunic için Fenerbahçe'den yaklaşık 12 milyon euro talep etti. İtalyan basını Krunic için Fenerbahçe'nin 7 milyon euora sınırına çıktığını fakat Boşnak oyuncu için şartları daha fazla zorlamayacağını ifade etmişti.

Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Rade Krunic bu sezon Milan formasıyla 9 Serie A ve 3 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 12 maçta görev yaptı. 

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi Fenerbahçe transfer için pusuda

SALİH ÖZCAN ÇOK ZOR

SarıLacivertliler’in orta saha için ön plana çıkan adayı Salih Özcan’dı. Özellikle yabancı kontenjanı nedeniyle Milli yıldız, ideal çözüm olarak görünüyor. Ancak Dortmund’un, takımda yaşanan sakatlıkların da etkisiyle 25 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde bırakmaya hiç sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu nedenle Salih Özcan’ın ocakta kadroya katılması çok zor görünüyor. Ancak Alman devi, ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapması halinde işler değişebilir. O zaman Dortmund’un Salih’in ayrılığı konusunu gündeme alabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi Fenerbahçe transfer için pusuda

DZEKO ÖZÜR DİLEDİ

Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılsa da averajla tekrar liderlik koltuğuna tekrar oturan Fenerbahçe'de en çok konuşulan detay kaptan 10 golle gol krallığı yarışında Icardi ile zirveyi paylaşan Edin Dzeko'nun kenara gelirken yaptığı hareketlerdi.

Karşılaşmanın 84. dakikasında kenara gelen yıldız futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçti. Özellikle sosyal medyada 'Kartal ile Dzeko'nun arasında sorun mu var' dedikoduları dolaşırken, kulüpten gece geç saatlerde ikilinin resmi servis edildi. Bu fotoğrafın planlı değil, tamamen doğaçlama bir şekilde çekildiği ortaya çıktı.

Dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giden tecrübeli forvetin, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İsmail Kartal istedi yönetim yeniden devreye girdi Fenerbahçe transfer için pusuda