Fenerbahçe İsmail Kartal: Kadıköy'e gelen bütün rakipler yere yatıyor!

İsmail Kartal: Kadıköy'e gelen bütün rakipler yere yatıyor!

10.03.2024 - 22:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

İsmail Kartal: Kadıköye gelen bütün rakipler yere yatıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pendikspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Kadıköy'e gelen takımların sürekli olarak zaman geçirdiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Hakeme tepki gösteren İsmail Kartal, "İlk devre istediğimiz futbolu oynayamadık ama bunun nedenleri var. Son zamanlarda Kadıköy'e gelen bütün rakipler, sanırım birbirlerinden görerek alışkanlık edindiler. Sürekli yere yatarak, sürekli sağlık ekibini çağırarak bizim oyun hızımızı durdurmaya çalıştılar." dedi.

Haberin Devamı

"4 FAULÜ VAR, KARTI YOK"

İsmail Kartal, "Bir oyuncu var, ismini vermeyeceğim. Dört tane faul yaptı, biri Mert Hakan'a orta sahada attığı tekme. Dört faulde sarı kart görmedi, bizim oyuncularımız ilk faulde sarı kart görüp baskı altına alındılar." dedi.

"OYUNUN BAŞI SONU MU VAR"

İsmail Kartal, "Dördüncü hakeme gidip soruyorum, bana 'Hocam, daha oyunun başı' diyor. Oyunun başı, sonu mu var. Her hafta aynı şey oluyor, buraya gelenler yerden kalkmıyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SÜREKLİ OYUNU ÇİRKİNLEŞTİRİYOR!"

Sarı lacivertli kulübün hocası, "Sakatlanan oyuncu, doktor ve sedyesiyle dışarı çıkıyor. Saniyesinde içeri giriyor. Biz buna bir şey yapamıyoruz. Sürekli oyunu çirkinleştirerek hızımızı kesiyorlar. Biz futbol oynamaya çalışan bir takımız. Bunun bir kuralı da yok! İkinci yarı da oyunun içinde kalarak maçı kazandık. Taraftarlarıma da teşekkür ediyorum." sözleriyle tepkisini sürdürdü.

ÇAĞLAR VE BONUCCI

Sakat olan Çağlar ve Bonucci'nin durumuyla ilgili gelen soruya İsmail Kartal, "Dönebilecek oyuncularımız var. Bizim iki kulvarda da ilerleyebilecek bir kadromuz var. Bu doğrultuda ilerleyeceğiz." cevabını verdi.