Fenerbahçe İsmail Kartal: Tek hedef Süper Kupa!

İsmail Kartal: Tek hedef Süper Kupa!

29.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2023 yılını iyi bir futbol ve kupayla kapatmak istediklerini söyledi, "Oyuncularıma güveniyorum. Süper Kupa'yı kazanıp camiamızı mutlu etmek istiyorum. Bütün amacım bu" dedi.

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu İsmail Kartal, Süper Kupayı tekrar kazanıp camialarını mutlu etmek istedeğini söyledi, “Bütün amacım bu” dedi. Kartal, “Az bir zamanımız da olsa dikkatli bir çalışma fırsatımız oldu. Tek maç olduğu için her türlü olasılığı düşünerek iyi şekilde hazırlandık. 2023 yılını iyi bir futbol ve kupayla kapatmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Ligde gösterdiğimiz yüksek performansla bunu rakibimize hissettirebileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray ile ligde oynadıkları karşılaşmaya göre bu maçın farklı geçmesini beklediğini belirten tecrübeli teknik adam, “Maça tam kadro çıkacağız. Oyuncularımın hepsi motive. Biz kendimize yakışır bir oyun oynamak istiyoruz” yorumunu yaptı. İsmail Kartal, basın toplantısının Galatasaray ile ortak gerçekleştirilmemesi üzerine yöneltilen bir soruya ise “Sayın başkanımız ve yönetimimiz buna karar veriyor. Bu neden ve niçin verildi, bunu herkes araştırsın” ifadelerini kullandı.

"ICARDI İLE PROBLEMİM YOK"

Fenerbahçe’nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray’ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi ile bir probleminin olmadığını söyledi. Dzeko, yaşadığı bir tartışmanın hatırlatılması üzerine, “ Bizler için en büyük motivasyon kupa. Sahada olan sahada kalmalı. Ben Mauro Icardi’yi İtalya’dan da tanıyorum. İnsanlar problem varmış gibi yansıtmaya çalışıyor ama öyle değil. Sahada duygularla oynarsınız. Her futbolcu kazanmak ister. Ekstra motivasyona ihtiyacımız yok. Tek isteğimiz, bu motivasyonla beraber kupayı kaldırmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

"DOĞRU ATAMA YABANCI HAKEMDİ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı öncesi kulüp televizyonuna konuştu. Yönetim olarak takımla birlikte olduklarını dile getiren Koç, “Kupayı alıp gelmek istiyoruz. Her final oynayan takım gibi iştahlıyız, arzuluyuz” ifadelerini kullandı. Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen için de konuşan Koç, “Bize göre maç için doğru atama yabancı hakemdi. Federasyon yakındı ancak olaylar bir anda değişti. İki takımın performansı kadar hakemin ve VAR’ın performansı önemli. İnşallah hakemin konuşulmadığı bir derbi oynarız” diye konuştu.

Yazarlar