Konferans Ligi İsmail Yüksek: İrfan Can'a istenmeyen şeyler yaptılar

İsmail Yüksek: İrfan Can'a istenmeyen şeyler yaptılar

18.08.2023 - 01:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu İsmail Yüksek, maç sonrası çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Yüksek: İrfan Cana istenmeyen şeyler yaptılar

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İsmail Yüksek, Maribor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. 

Haberin Devamı

Ülke puanına katkı sağladıklarını bildiren Yüksek, "Zorlu bir maç oldu. İyi oynadık, iyi skor aldık. Maça iyi başladık. Gerçekten iyi bir skor oldu bizim için savunma ve pozisyonları değerlendirme açısından. Turu geçtiğimiz için mutluyum. Ülke puanına katkı sağladık. Bu maçı unutup pazartesi günkü Samsun maçını düşünmeye başlamamız gerekiyor" dedi.

'GALİBİYETİ TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUZ'

Çıkan olaylara değinen İsmail Yüksek, "Olaylardan ötürü üzgünüz. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Bize mükemmel destek verdiler. Bu galibiyet onlara armağan olsun. Samsun deplasmanında alacağımız galibiyetle iyi bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

'İRFAN CAN'A İSTENMEYECEK ŞEYLER YAPTILAR'

Haberin Devamı

Maribor taraftarının İrfan Can Eğribayat'a hareketlerinin eleştiren orta saha oyuncusu, "Tribünleri gerçekten İrfan Can'a, saha içine, taraftarlarımıza istenmeyecek şeyler yaptılar. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun" şeklinde konuştu.

'ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ'

Bu sezon daha konsantre olduklarını bildiren Yüksek, "Forma geldiği sürece elimden geleni yapacağım. Sadece ben değil, tüm takım arkadaşlarım. Bu bir takım oyunu, bireysel değil. Takım olarak kazanır, kaybederiz. Benim için değerli bir sezon. Daha konsantreyiz. Elimizden gelen her şeyi vermeye çalışıyoruz. Umuyorum her şey şimdiki gibi gidecek ama kötü zamanlar da olacak ama o zaman camiada beraberlik olursa kimse bizi yıkamaz" sözlerini sarf etti.

İsmail Yüksek: İrfan Cana istenmeyen şeyler yaptılar