Fenerbahçe İsmail Yüksek'ten Galatasaray açıklaması! 'Sözlerim yanlış anlaşıldı'

İsmail Yüksek'ten Galatasaray açıklaması! 'Sözlerim yanlış anlaşıldı'

11.06.2023 - 23:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda şampiyon olmasının ardından sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek açıklamalarda bulundu.

İsmail Yüksekten Galatasaray açıklaması Sözlerim yanlış anlaşıldı

İsmail Yüksek, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Final maçında Başakşehir'i 2-0 mağlup etmesi sonrası konuştu. Sarı-lacivertlilerin başarılı orta sahası İsmail Yüksek, müsabakanın ardından konuştu.

Haberin Devamı

İsmail Yüksek mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Geçen hafta sözlerim yanlış anlaşıldı. Ben milli takımdaki takım arkadaşlarımın sağladıkları başarıyı yanlış şekilde söyleyen bir insan değilim. Asla kötü niyetli değilim. Sözlerim yanlış anlaşıldı" diye konuştu.

İsmail Yüksek genel sezon değerlendirmesine dair, "Zor bir sezondu. Yorucu ve maalesef ki depremden dolayı yıkıcı geçen bir sezon oldu. Çok emek verdik. 3 kulvarda da mücadele etmeye çalıştık. Şunu söylemek istiyorum, bizler çok yorulduk. Geçen hafta sözlerim yanlış anlaşıldı. Üzgünüm bundan dolayı. Kazandığımız için mutluyuz. Başakşehir'i de tebrik ederim. Kazanan taraf olduğumuz için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İSMAİL YÜKSEK NE DEMİŞTİ?

Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz hafta Galatasaray derbisinden önce, "Bu lig bu sene birçok şaibeyle dolu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum" demişti.

Başarılı orta saha, bu ifadeleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.