İspanya La Liga İspanya'dan Arda Güler iddiası! Yeni adresini ve yerine düşünülen ismi duyurdular

İspanya'dan Arda Güler iddiası! Yeni adresini ve yerine düşünülen ismi duyurdular

30.11.2023 - 16:28 | Son Güncellenme:

Real Madrid'e transfer olduktan sonra yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle forma şansı bulamayan Arda Güler'in sezonun ortasında bir La Liga takımına kiralık transfer olabileceği iddia edildi.

İspanyadan Arda Güler iddiası Yeni adresini ve yerine düşünülen ismi duyurdular

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formasına kavuşamadı. Rayo Vallecano ve Braga maçlarında Ancelotti tarafından geniş kadroya davet edilen genç yıldızın yeniden yaşadığı sakatlık İspanyol devinde tüm planları altüst etti.

Haberin Devamı

ARDA'NIN YERİNE NICO PAZ

Real Madrid'e transfer olduğu dönemde kiralık olarak başka bir takımda oynamayı reddeden Arda Güler'in devre arasında bir La Liga takımına kiralık verilebileceği iddia edildi. Real Madrid'in Arda Güler yerine Real Madrid Castilla'da yıldızını parlatan Nico Paz'ı geniş kadroda değerlendirebileceği öne sürüldü.

İspanyadan Arda Güler iddiası Yeni adresini ve yerine düşünülen ismi duyurdular

NAPOLI'YE GOL ATTI

GOL Digital'de yer alan habere göre Arda Güler'e çok benzer bir profil olarak değerlendirilen ve Napoli ile oynanan karşılaşmada skoru 3-2'ye getiren golü atan Nico Paz'ın Arda Güler'in yerine düşünüldüğü ve ilerleyen süreçte daha fazla forma şansı bulabileceği aktarıldı. 

ARDA GÜLER İÇİN KİRALIK TRANSFER İDDİASI

Real Madrid sağlık ekibinden son aktarılan bilgilere yer verilen haberde Arda Güler'in antrenmanlara kısa süre içinde yeniden başlayabileceği belirtildi. Real Madrid yönetiminin Ocak ayında Arda Güler bir La Liga kulübüne kiralık olarak gönderebileceği öne sürüldü. Kiralık olarak gerçekleşmesi beklenen transfer için son kararı başkan Florentino Perez ve yönetim kurulunun vermesi bekleniyor. 

Haberin Devamı

İspanyadan Arda Güler iddiası Yeni adresini ve yerine düşünülen ismi duyurdular

ARDA GÜLER KİRALANMAK İSTEMEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Real Madrid'e imza attığı basın toplantısında başka bir takıma kiralık olarak gitmeyeceğini belirten Arda Güler, "Birçok önemli oyuncumuz var ama ben rekabete hazırım. Başkan ve hocamız bunun söz konusu olmadığını söyledim. Buraya oynamaya geldi." açıklamasında bulunmuştu.

Arda Güler'in sezon başında Real Betis ve Bayer Leverkusen gibi kulüpler kiralık olarak gidebileceği iddia edilmişti. Ayrıca İspanyol basını son günlerde Arda'nın devre arasında Fenerbahçe'ye kiralanabileceğini öne sürmüştü.

ARDA BİREYSEL SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Real Madrid'e transferi sonrası henüz forma giyemeyen Arda Güler için yeni bir gelişme yaşandı.

Marca'nın haberine göre, 18 yaşındaki genç futbolcunun, bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

Arda Güler'in geri dönüşü için bir tarih belirlenmediği ve İspanyol ekibinin doktorlarının genç oyuncunun uzun süredir beklenen çıkışını sakin bir şekilde gerçekleştirmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Real Madrid'de sakatlığı bulunan Aurelien Tchouameni'nin de bireysel olarak saha çalışmalarına başladığı ifade edildi. İspanyol eldiven Kepa Arrizabalaga'nın ise takımla birlikte çalışmalara başladığı ve cumartesi günü Granada'ya karşı oynanacak maçta hazır olmasının beklendiği belirtildi.

Real Madrid'de Thibaut Courtois, Eder Militao, Luka Modric, Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga'nın sakatlıklarının devam ettiği hatırlatıldı.