İspanya La Liga İspanyol basını duyurdu! Türk savunmacı, Valencia'ya transfer oluyor

İspanyol basını duyurdu! Türk savunmacı, Valencia'ya transfer oluyor

24.01.2022 - 14:39 | Son Güncellenme:

Türk asıllı İsviçreli stoper Eray Cömert'in Valencia'ya transfer olduğu iddia edildi. Gelişmeyi İspanyol basını duyurdu. Basel'de forma giyen tecrübeli savunmacının kısa süre içerisinde transferinin resmiyet kazanacağı belirtildi.

İspanyol basını duyurdu Türk savunmacı, Valenciaya transfer oluyor

 

HAKAN KURT - SKORER DIŞ HABER

Haberin Devamı

İsviçre Ligi ekiplerinden Basel'de forma giyen Eray Cömert'in, La Liga temsilcisi Valencia'yla anlaşma sağladığı öğrenildi. İspanyol basınından Eldesmarque'nin haberine göre; 23 yaşındaki Türk asıllı savunmacının Valencia için kısa süre içerisinde sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Eray Cömert'in sağlık kontrolünün ardından transferinin resmiyet kazanacağı vurgulandı.

Valencia'nın tecrübeli çalıştırıcısı Pepe Bordalas'ın Eray Cömert'i kadrosunda görmek konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. 23 yaşındaki Türk asıllı stoperin Valencia ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Basel'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Eray Cömert'in adı Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi için Beşiktaş'la da anılıyordu. Güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro olan 23 yaşındaki savunmacı bu sezon 19 maçta forma giydi. Eray Cömert bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

İsviçre Milli Takımı'nın formasını 7 kez giyen Eray Cömert daha önce kiralık olarak Lugano ve Sion'da da oynadı.

İspanyol basını duyurdu Türk savunmacı, Valenciaya transfer oluyor

ÖZEL RÖPORTAJ | ALİ TANDOĞAN