Fenerbahçe İspanyollar duyurdu! 'Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı'

İspanyollar duyurdu! 'Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı'

19.07.2022 - 19:30 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını Fenerbahçe ve Edinson Cavani arasındaki anlaşmayı duyurdu. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak üzere olduğu Uruguaylı santraforda anlaşmayı bozan isim ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

İspanyollar duyurdu Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde bomba bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un transfer raporunun ardından gündeme gelen Edinson Cavani transferinde anlaşma sağlandığı ancak son anda devreye giren isim nedeniyle gerçekleşmediği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

HÜCUMA YÖNELİK HAMLELER

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de hücum hattına çok sayıda takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, PSV Eindhoven'dan Bruma'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Fenerbahçe'de Joshua King bedelsiz olarak takıma dahil edildi. Genç futbolcu Tiago Çukur için Watford'la 250 bin euro karşılığında anlaşma sağlandı. Öte yandan Lincoln Henrique'yle 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

İspanyollar duyurdu Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı

JOAO PEDRO, İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'de hücum hattına bir Brezilyalı daha dahil edildi. Cagliari ile anlaşma sağlayan Süper Lig devi, el sıkıştığı Joao Pedro'yu İstanbul'a getirdi. Joao Pedro'nun transferinin resmen açıklanması bekleniyor.

CAVANİ GÜNDEME GELMİŞTİ

Fenerbahçe'de forvet hattına kaliteli bir golcüyü dahil etmek isteyen kurmaylar gündemine Edinson Cavani'yi almıştı. Manchester United'dan ayrılan 35 yaşındaki golcü hakkında İspanyol basını flaş bir transfer iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

İspanyollar duyurdu Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı

ŞANS BULAMADI, AYRILDI

Edinson Cavani geçtiğimiz sezon Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlandı. Uruguaylı oyuncu 20 müsabakada sadece 910 dakika sahada kalabildi. Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde yer aldığı belirtilen 35 yaşındaki golcü rakip fileleri 2 kez havalandırdı ve 1 asist yaptı.

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Danubio'da futbola başlayan Edinson Cavani daha sonra Palermo, Napoli, Paris Saint Germain ve Manchester United'da forma giydi. Uruguaylı oyuncu için Paris Saint Germain, 2013-2014 sezonu başında 64 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Uruguaylı golcü, Premier Lig devinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı.

İspanyollar duyurdu Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı

F.BAHÇE İLE ANLAŞMIŞTI AMA...

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin bonservisini elinde bulunduran Edinson Cavani ile anlaşma sağladığı belirtildi. Marca'nın haberine göre; Sarı-lacivertliler, Uruguaylı santraforu transfer için ikna etmişti.

EMERY ARAYA GİRDİ

Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya hazırlanan Edinson Cavani'nin aklını Unai Emery'nin çaldığı belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, 35 yaşındaki santraforu Villarreal'e transferi konusunda ikna ettiği kaydedildi. Villarreal'in Paco Alcacer ile yolların ayrılması halinde Edinson Cavani transferini resmiyete kavuşturacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İspanyollar duyurdu Fenerbahçe ve Edinson Cavani transfer için anlaşmıştı

EMERY İLE TARİHE GEÇTİ

Edinson Cavani'nin kariyerinde Unai Emery büyük bir etken oldu. Uruguaylı santrafor, Emery'nin öğrencisi olarak 98 maça çıktı. 35 yaşındaki golcü rakip fileleri 89 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 20 asist yaptı. Edinson Cavani'nin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.