Tenis ‘İstanbul’u artık unutmam’

‘İstanbul’u artık unutmam’

30.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

TEB BNP Pribas Istanbul Cup’ta şampiyonluk kupasını kaldıran Petra Martic, “Bu şampiyonluğu uzun zamandır bekliyordum. İstanbul’un bundan sonra benim için özel bir yeri olacak” dedi

‘İstanbul’u artık unutmam’

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

TEB BNP Pribas Istanbul Cup’ta kariyerinin ilk WTA şampiyonluğunu elde eden Petra Martic, kupasını aldıktan sonra duygularını Milliyet’e anlattı.

Hırvat raket, “İstanbul’daki turnuvaya iyi hazırlandım ve buraya gelirken özgüvenim yerindeydi. Bunda, önceki turnuvada iyi bir performans göstermiş olmam ve iyi sonuçlar almamın da etkisi vardı. Çok çekişmeli bir organizasyon geçti. Şampiyon olmayı çok istiyordum. Organizasyonda görev alanlara ve maçları izleyen seyircilere teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Final maçında Vondrousova’yı geriden gelerek yenen Martic şöyle devam etti: “Şampiyon olduğum için çok mutluyum. Bu inanılmaz bir duygu. Bu şampiyonluğu uzun zamandır bekliyordum ve sonunda elde ettim. Tenise başladığım ilk günden beri bekliyordum diyebilirim. O yüzden benim için çok önemli. Ancak bunun bir son olmasını beklemiyorum. Gelecek başarılar için sadece bir başlangıç olmasını umut ediyorum.”

Haberin Devamı

İlk WTA şampiyonluğunu yaşadığı şehrin kendisi için anlamını dile getiren Hırvat raket, “İstanbul bundan sonra benim için çok özel bir yer olacak. Her zaman iyi anılarla hatırlayacağım ve hiç unutmayacağım bir şehir haline geldi. Buradaki başarımı bununla sınırlı tutmuyorum. Gelecek yıl yine gelerek, İstanbul’da raket sallamak ve şampiyonluk unvanımı korumak istiyorum. Tekrar gelmeyi bu yüzden çok istiyorum. Bunu becerebilirsem çok mutlu olacağım” ifadelerini kullandı.

‘İstanbul’u artık unutmam’