Galatasaray İstanbul'da transfer savaşları! Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

İstanbul'da transfer savaşları! Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

24.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray, transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna kattı. Dev kulüplerin ters köşe hamlelerle kadrosuna dahil ettiği yıldızları sizler için derledik.

İstanbulda transfer savaşları Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

Türkiye'de transfer ve tescil döneminde dev kulüpler kadrolarına önemli takviyeler yaptı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferleri Avrupa basınında da ses getirdi.

Haberin Devamı

İstanbul'un devlerinin transfer sürecinde ters köşe hamlelerde bulunduğu isimleri sizler için derledik. İşte şu ana kadar gerçekleşen transfer çalımları...

ALEXANDER DJIKU, FENERBAHÇE'DE!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Djiku, uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde yer almıştı. Siyah-beyazlıların sportif direktörü Ceyhun Kazancı açıklamasında, "Djiku ile görüşüyoruz. Henüz şartlarda ortak noktada buluşamadık" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Alexander Djiku tercihini Fenerbahçe'den yana yaptı. 28 yaşındaki Ganalı stoper, sarı-lacivertlilerle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.

İstanbulda transfer savaşları Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

DUSAN TADIC, FENERBAHÇE'DE!

Süper Lig devi Beşiktaş'ın uzun süre transfer etmek için uğraş verdiği Dusan Tadic de Fenerbahçe'yle anlaşma sağladı. Sırp on numaranın transferi sarı-lacivertliler tarafından yaklaşık 1 günde bitirildi.

Haberin Devamı

34 yaşındaki on numara, sarı-lacivertlilerle 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Dusan Tadic'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

İstanbulda transfer savaşları Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

HALİL DERVİŞOĞLU, GALATASARAY'DA!

Beşiktaş'ın Brentford'dan kadrosuna katmaya hazırlandığı ve her konuda anlaşmaya vardığı Halil Dervişoğlu, Galatasaray'a döndü. Siyah-beyazlıların anlaşma sağladığı Halil Dervişoğlu'nun gece fikir değiştirdiği ve Galatasaray'la anlaştığı öğrenildi.

Halil Dervişoğlu transferiyle ilgili Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ şu ifadeleri kullanmıştı: "Halil Dervişoğlu bizim planımızda olan bir isim değildi. Babası, oğlunun bize gelmek istediğini söylüyor. Biz şartlarımızı sunduk, oyuncunun beklentisi bize uymadı. Şenol hocamız son açıklamasıyla bu konuya nokta koymuş oldu. Kendisi bazen öyle bir laf ediyor ki; lafı gediğine koyuyor. Dün akşam itibarıyla oyuncunun babasının yeniden duygusal bir yaklaşımı oldu ve hocamızı, Ceyhun Kazancı'yı aradı. Teknik heyetimize bu konuyu aktarıp oyuncuya dönüldüğünde diğer takımla ilgili gelişmeler olduğunu gördük."

Galatasaray, Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılıların yeni transferinin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Haberin Devamı

İstanbulda transfer savaşları Halil Dervişoğlu, Alexander Djiku, Dusan Tadic ve Wilfried Zaha...

WILFRIED ZAHA, GALATASARAY'DA!

Crystal Palace'tan ayrıldıtktan sonra uzun süre Fenerbahçe'nin ilgilendiği Wilfried Zaha, Galatasaray ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdiği yıldız futbolcu İstanbul'a geldi.

Wilfried Zaha transferi konusunda KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Galatasaray transferin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye göndermede de bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin paylaşımında 'ZAHAHAHA' ifadeleri ile birlikte 'Ali Cabbar' şarkısının melodisi yer aldı.

Fenerbahçe, Crystal Palace ile olan sözleşmesi biten yıldız futbolcu ile uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürüyordu. Zaha'nın menajeri geçtiğimiz sezon Kadıköy'deki Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden takip etmişti.