İstanbulspor İstanbulspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı

İstanbulspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı

25.10.2022 - 12:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Osman Zeki Korkmaz'ın ayrılığı sonrası yeni teknik direktörünü buldu. Kulüpten yapılan açıklamada Fatih Tekke ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İstanbulspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı

Osman Zeki Korkmaz'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan İstanbulspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı. İstanbul ekibi, sosyal medya hesabından "FATİH’in geldi İstanbul!" ifadeleri ile anlaşmayı resmen duyurdu.

Haberin Devamı

Fatih Tekke daha önce Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Manisaspor, İstanbulspor ve Denizlispor'da görev almıştı.

5 YILLIK İMZA

Fatih Tekke'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığı açıklanırken, İstanbulspor şu ifadelere yer verdi: "Yeni Teknik Direktörümüz Fatih Tekke, Başkanımız Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek kendisini kulübümüze bağlayan 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imzasını attı."

3. FATİH TEKKE DÖNEMİ

Daha önce 2018-19 ve 2020-21 yılları arasında İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, 3. kez İstanbul ekibinin başına geçmiş oldu. İstanbulspor'daki ilk döneminde 27 maçta 1.07 puan ortalaması yakalayan Fatih Tekke, 2019'un Mart ayında görevinden ayrılmıştı. 2020 yılında yeniden İstanbulspor'un başına geçen 45 yaşındaki teknik adam, 2. döneminde46 maçta 1.54 puan ortalaması yakalamış ve 2021 Mart ayında yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İstanbulspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı

İLK MAÇI FENERBAHÇE

İstanbulspor, Süper Lig'de 30 Ekim Pazar günü evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fatih Tekke'nin de ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkması bekleniyor.

Yazarlar