Galatasaray İtalyan devi Galatasaray'ın kapısını çalıyor! Sacha Boey için rekor teklif

İtalyan devi Galatasaray'ın kapısını çalıyor! Sacha Boey için rekor teklif

11.11.2023 - 12:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği üst düzey performansıyla Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer radarına girdi. İtalyan devi başarılı futbolcu için dev bir miktarı gözden çıkardı.

İtalyan devi Galatasarayın kapısını çalıyor Sacha Boey için rekor teklif

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ

Galatasaray'ın genç oyuncusu bu sezon 21 maça çıktı. Sacha Boey bu müsabakalarda 1 gol sevinci yaşadı. Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan 23 yaşındaki sağ bek Okan Buruk'un vazgeçilmezi olurken özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlardaki performansı ile alkış toplamıştı.

İtalyan devi Galatasarayın kapısını çalıyor Sacha Boey için rekor teklif

İTALYAN DEVİ PEŞİNDE

Ortaya koyduğu başarılı performansla her geçen gün talipleri artan Galatasaray'ın yıldız sağbeki Sacha Boey'u son isteyen kulübün Serie A ekibi Inter olduğu öğrenildi.

REKOR TEKLİF

İtalyan devinin devre arasında sarı-kırmızılıların transfer için kapısını çalacağı belirtildi. Inter'in bu transfer için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Bu sezon Galatasaray'da, Trendyol Süper Lig'de 11, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta bin 890 dakika şans bulan Boey bir golle skor katkısı verdi.

Haberin Devamı

İtalyan devi Galatasarayın kapısını çalıyor Sacha Boey için rekor teklif

YÖNETİME 'GİDEBİLİRİM' MESAJI

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialara göre Sacha Boey'in Galatasaray'daki başarılı sezonunun ardından Avrupa'ya yelken açmak istediği ve sezon sonunda kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini Galatasaray yönetimine bildirdiği ileri sürülmüştü.

GALATASARAY 1 MİLYON 150 BİN EURO ÖDEDİ

Rennes altyapısında yetişen Sacha Boey, 2020-2021 sezonunda kiralık olarak Dijon forması giydi. Galatasaray, Fransız oyuncuyu 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 150 bin euro bedelle renklerine bağladı.

Yazarlar